Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

n11 Motobike İstanbula özel kupon kampanyası

E-ticaret platformu n11.com, motosiklet severlerin sabırsızlıkla beklediği Türkiye’nin ilk ve tek motosiklet ve aksesuarları fuarı Motobike...

E-ticaret platformu n11.com, motosiklet severlerin sabırsızlıkla beklediği Türkiye’nin ilk ve tek motosiklet ve aksesuarları fuarı Motobike İstanbul’a özel kupon kampanyasıyla ‘hız’ kesmiyor. 

Motor kasklarından mont ve pantolonlara, motor çantalarından aksiyon kameralarına kadar birçok üründe 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli yüzde 11 indirim fırsatıyla karizmatik ve adrenalin dolu rüzgârlar estiriyor. 

 E-ticaret platformu n11.com, sevenleri için adrenalin dolu bir tutku haline gelen motosiklet merakını ‘Motosiklet Kulübü’ tema sayfasında sergilediği, Türkiye’nin ilk ve tek motosiklet ve aksesuarları fuarı Motobike İstanbul’a özel kupon kampanyasıyla taçlandırıyor. 

n11.com üyeleri için geçerli kupon kampanyasında ‘motosiklet11’ kupon kodunu 22-26 Şubat tarihleri arasında hesaba tanımlamak yeterli oluyor. Yüzde 11 indirim kuponu 26 Şubat 2017 saat 23.59’a kadar tek seferde Motosiklet kategorisinden yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabiliyor. 

Motosiklet güvenliğinin olmazsa olmazı kasklar, rahat sürüş keyfi için kıyafet ekipmanları, yönlendirme ve destek için elleri koruyan eldivenler, en incinebilir bölge olan ayak ve bilekler için botlar, motor çantaları ve aksiyon kameraları dâhil olmak üzere tüm Motosiklet kategorisinde yer alan ürünlerde 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli yüzde 11 indirim fırsatı n11.com Motosiklet Kulübü sayfasında meraklılarını bekliyor.