Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SsangYong’tan Yılın İlk Fırsatı

Ocak ayı boyunca 4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un Tivoli, XLV, Korando Sports, Rexton W ve Rodius modelleri, birbirinden avantajı fiyat...

Ocak ayı boyunca 4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un Tivoli, XLV, Korando Sports, Rexton W ve Rodius modelleri, birbirinden avantajı fiyatlarla SsangYong Showroom’larında yeni sahiplerini bekliyor. 

SsangYong Ocak Kampanyaları: Tivoli • “Altın Direksiyon" ödüllü Tivoli 80.675TL’den başlayan inanılmaz fiyatlarla showroom´larımızda sizleri bekliyor. 

XLV  XLV´yi 91.575 TL´den başlayan fiyatlarla hemen al! Korando Sports  Korando Sports´u 79.650 TL´den başlayan fiyatlarla hemen al! Rexton W  Rexton, 153.150 TL´den başlayan fiyatlarla! Rodius  Rodius, 163.150 TL´den başlayan fiyatlarla!  Araçlar stoklarla sınırlıdır. Fiyatlar 07 Ocak - 31 Ocak 2017 tarihleri arasında geçerlidir. 

Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarına ÖTV, KDV ve tahmini Trafik Tescil Masrafları dahil olup, Trafik Sigortası hariçtir. • Görseller farklılık gösterebilir ve yazım hatalarından kaynaklanan fiyat farklılıklarından distrübütör firma sorumlu tutulamaz. 

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kimyasal Ürünler Otomotiv Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd. Şti. yukarıdaki fiyatları ve donanımları bir gün önceden haber vererek değiştirme hakkını saklı tutar. Araçların fatura tarihinde yürürlükte olan tavsiye edilen fiyat listesi geçerlidir. Bu tavsiye edilen fiyat listesi, bir öncekini geçersiz kılar.

Tavsiye edilen Korando Sports 4x2 MT ve 4x2 AT modellerinde anahtar teslim fiyatlarının içindeki %15 ÖTV, %18 KDV ve diğer modellerdeki ÖTV, KDV vergi tutar oranları bölge mahiyetinde olup, vergilerde oluşabilecek değişikliklerden şirketimizin herhangi bir sorumluluğu yoktur.