Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Skoda sıfır Faiz fırsatı

Skoda, 2016 fırsatlarını 2017’ye taşıyarak yeni otomobil alacaklara kaçırılmayacak avantajlar sunuyor.  Türkiye pazarının en dinamik ...

Skoda, 2016 fırsatlarını 2017’ye taşıyarak yeni otomobil alacaklara kaçırılmayacak avantajlar sunuyor. 

Türkiye pazarının en dinamik modellerini sunan Çek marka, Yeni Fabia, Rapid Spaceback, Rapid Sedan, Octavia, Yeti ve Yeni Superb’den oluşan geniş ürün gamıyla müşterilerin tüm beklentilerini karşılıyor. 

Tüm modellerde özel fiyatlar Skoda, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalar kapsamında Ocak ayı boyunca Fabia, Rapid &Rapid SB, Yeti ve Octavia modellerinde yeni ÖTV düzenlemesi sonucu ortaya çıkan fiyat artışını karşılıyor. 
ÖTV avantajına ek olarak Octavia 1.6TDI DSG Style versiyonunda 1.000 TL fiyat avantajından yararlanmak mümkün. Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition ve Fabia modellerinde ise, 2.000 TL’lik özel fiyat avantajı sunuluyor. 

Yılın Otomobili Superb’de 6500 TL’ye varan indirim Türkiye'de OGD (Otomotiv Gazetecileri Derneği) tarafından yılın otomobili seçilen Superb'te ise Ocak ayı fırsatları büyük bir hızla devam ediyor. 

Superb Prestige modelinde 5.000 TL, 2.0 TDI ve 2.0 TSI motorlu araçlarda ise 6.500 TL özel fiyat avantajı bulunuyor. 0 Faiz Avantajı Skoda, kredi kullanmak isteyen müşterilere de büyük avantajlar sunuyor. 

Kampanya dahilindeki fiyat indirimlerinin yanı sıra tüm modellerde geçerli olmak üzere ŠKODA Finans ile 15.000 TL kredi kullanacak Skoda müşterileri, 9 ay yüzde 0 faiz avantajından faydalanabilecekler.