Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

petrol ofisinden toplam 250 bin tl yakıt puan hediye

Petrol Ofisi, 20 Ocak – 20 Şubat tarihleri arasında ÖDEGEÇ ile 50 TL’lik akaryakıt veya otogaz alan 50 kişiye, 5bin TL’lik yakıt puan kazan...

Petrol Ofisi, 20 Ocak – 20 Şubat tarihleri arasında ÖDEGEÇ ile 50 TL’lik akaryakıt veya otogaz alan 50 kişiye, 5bin TL’lik yakıt puan kazanma fırsatı sunuyor. 

Toplamda 250 bin TL’lik yakıt puanın dağıtılacağı kampanyada sürücüler ayrıca benzin ve dizel alımlarına özel yüzde 3 indirimden de faydalanacak. 

Akaryakıt ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi, bir ilke daha imza atarak araçtan inmeden kredi kartı ile yakıt alınabilmesini sağlayan ÖDEGEÇ hizmeti ile 50 TL’lik akaryakıt veya otogaz alanlara,5 bin TL’lik yakıt puan kazanma fırsatı sunuyor. 

20 Ocak – 20 Şubat 2017 tarihleri arasında Türkiye genelinde 1.000’in üzerinde Petrol Ofisi istasyonunda geçerli olacak kampanyada ÖDEGEÇ üyesi olan araç sahipleri, 50 TL değerindekiher bir benzin, dizel veya otogaz alımlarında, otomatik olarak bir çekiliş hakkı kazanacak. 
Kampanyaya katılma hakkı elde edenler arasında gerçekleştirilecek çekiliş sonucunda belirlenecek 50 Petrol Ofisi ÖDEGEÇ kullanıcısının her birine 5 bin TL’lik yakıt puan hediye edilecek. 

Toplamda 250 bin TL yakıt puan dağıtılacak kampanyada talihliler, akaryakıt puanlarını 31 Aralık 2017 sonuna kadar kullanabilecek. Yakıtlarını ÖDEGEÇ’le alanların tek avantajı çekiliş hakkıyla sınırlı olmayacak. 

ÖDEGEÇ’liler benzin ve dizel alımlarındayüzde 3 indirimden de faydalanacak. Ayrıca araçlarındanbile inmedençekilişe katılma hakkı kazanırken yakıtlarını kışın zorlu şartlarından etkilenmeden büyük bir konforve rahatlıkla alacaklar. 

Katılımcıların, gerçekleştirilecek çekiliş sonrasında ödülü hak edebilmeleri için Positive Card sistemindeki ad, soyad, adres ve iletişim bilgilerinin güncel olması gerekiyor. Kullanıcılar bu güncellemeleri www.positivecard.com.tr adresinden ya da 0800 211 02 29 ve 0555 675 55 55 numaralı Petrol Ofisi Müşteri Hizmetleri Merkezi’nden yapabiliyorlar. 

Henüz ÖDEGEÇ kullanmaya başlamamış olanların ücretsiz Positive Card’larını, www.odegec.com.tr adresinden 3D güvenlikli olarakistedikleri bankanın Visa, Master Card ya da sanal kartlarıyla bir kere eşleştirmesi yeterli oluyor. 

 01 Mart 2017 tarihinde saat 12.00’de, İstanbul, Levent’tehalka açık şekilde yapılacak çekilişin asil ve yedek talihlileri, 08 Mart 2017 tarihinde Posta gazetesinde ilan edilecek.Katılım şartları ve ÖDEGEÇ eşleştirmesi içindetaylı bilgilere www.odegec.com.tr ve www.petrolofisi.com.tradresiden ulaşılabilir.