Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Pamukkale istanbul seyahati 1 saat kısaldı

Pamukkale Turizm olarak ülkemizin etkin, hızlı, güvenli ve seçenekli ulaşım sistemine kavuşturulmasına katkı sunmak adına atılımlarımıza de...

Pamukkale Turizm olarak ülkemizin etkin, hızlı, güvenli ve seçenekli ulaşım sistemine kavuşturulmasına katkı sunmak adına atılımlarımıza devam ediyor. 

ESENLER OTOGARI’NDAN SONRA TEK DURAK; KURTKÖY! İstanbul’da şehir içi ulaşım ağını bu yönde geliştirerek, İstanbul içerisindeki cep terminallerini ve dağıtım noktalarını yeniden şekillendirdi

Pamukkale turizm Alibeyköy ve Dudullu’yu pas geçerek, Esenler otogarından sonra İstanbul içerisinde tek durağı Kurtköy Hareket Merkezidir. 

Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilmeniz için, İstanbul Avrupa yakasında Esenler Otogarı ve Anadolu yakasında Kurtköy Hareket Merkezinden hareket eden şehir içi servis hizmetleriyle toplu taşımanın karmaşasına ve vakit kaybına girmeden istediğiniz yere hızlıca ulaşabilmeniz için son derece pratik ve hızlı bir ulaşım ağı planladı.
Esenler otogarından kalkış yapan araçların, Anadolu yakasında bulunan kontenjanlı yolcularını almak üzere Dudullu ve benzeri hareket merkezlerine ulaşımları trafik kaynaklı rötarlara neden olmaktadır. 

Kurtköy Hareket Merkeziyle Avrupa yakasından, Anadolu yakasına geçişlerde özellikle trafiğin yoğunlaştığı noktalara giriş yapılmayacak şekilde belirlediği güzergâhıyla hem araçların ulaşım mesafesini azaltıyor, hem de zamandan kazandırıyor. Anadolu yakasından yolcuğuna başlayacak olan yolcularımızın rötar yaşamadan, tam saatinde hareket konforunu yaşamalarını sağlıyor. 

Trakya yönünden gelen yolcularımızı Anadolu yakasının kalbine kolay ve hızlı ulaştırıyor. Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişlerde 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü kullanarak zamandan kazanıyor, ayrıca Esenler Otogarı – Harem güzergâhında karşılıklı olarak gerçekleştirdiği servis hizmetleriyle Kadıköy, Üsküdar gibi ilçelere yolu kısalttı.. 

Pamukkale turizm Trafik ve ulaşım konusunda zorlu şartlara sahip İstanbul’a seyahat edenlerin zaman kazanmaları için tüm merkezler için aktarma noktası konumunda olan Esenler Otogarı, Kurtköy Hareket Merkezi ve Trakya yönünden gelen araçları için ise ek olarak Hadımköy Hareket Merkezimizden hareket eden kapsamlı şehir içi servislerimiz ise büyük avantaj sağlamaktadır.