Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ING kredi kartlarıyla MTV ödemelerinde 3 taksit

ING Bonus, ING Pegasus Plus ve ING Bonus Business kredi kartı sahipleri 31 Ocak 2017 tarihine kadar gerçekleştirecekleri Motorlu Taşıtlar V...

ING Bonus, ING Pegasus Plus ve ING Bonus Business kredi kartı sahipleri 31 Ocak 2017 tarihine kadar gerçekleştirecekleri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatından yararlanabiliyor. 

ING Bank,Ocak ayı sonuna kadar gerçekleştirilmesi gereken Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ilk taksidi ödemeleri için özel bir kampanya başlattı. 

Kampanya kapsamında ING Bonus, ING Pegasus Plus ve ING Bonus Business kredi kartı sahipleri MTV ödemelerini Gelir İdaresi Başkanlığı’nın www.gib.gov.tr adresinden, ING Bank’ın www.ingbank.com.tr internet şubesinden ya da mobil bankacılık üzerinden ücretsiz olarak 3 taksitle gerçekleştirebiliyor. 

Dileyen ING Bank müşterileri dönem içine yansımış ve henüz ekstreleşmemiş 3 taksitli MTV işlemlerine internet bankacılığı ya da 0850 222 0 600 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla artı taksit talebinde bulunabiliyor. Kampanya, 31 Ocak 2017 tarihine kadar geçerli.