Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Honda Riding Asist

Honda, CES 2017 fuarında tanıttığı ''Riding Assist'' Teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Honda yeni teknolo...

Honda, CES 2017 fuarında tanıttığı ''Riding Assist'' Teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Honda yeni teknolojisi sayesinde, motosiklet sektöründe önemli bir adıma imza atmak istiyor. 

Honda, özellikle acemi olan motosiklet sürücüleri için geliştirdiği ''Riding Assist'' ile sürücülerin hatalarından dolayı oluşan kazaların önüne geçmeyi hedefliyor. Bildiğiniz gibi bir motosikleti yüksek hızda kontrol etmeniz oldukça zordur. 

Birde buna acemilik eklenince oluşacak ölümlü veya ciddi şekilde yaralanmalı kazalar kaçınılmaz oluyor. Honda'dan çığır açacak teknoloji: Riding Assist Honda'nın geliştirmiş olduğu bu özel sürüş yardımı ile motosiklet kullanıcı yüksek hız yaptığı zaman iki tekerin üzerinde rahatlıkla dengede durabilecek. 
Sürüş yardımı sayesinde dengesini kaybeden motosiklet, sürücünün yardımı olmadan da rahatlıkla dengesini toplayabilecek. Böylelikle motosiklet konusunda acemi olan sürücü rahatlıkla dengesini sağlamış olacak ve sürücün acemiliğinden meydana gelen kazaların önüne büyük bir ölçüde önüne geçilecek. 

CES 2017 fuarından oldukça dikkat çeken teknolojilerden biri olan Riding Assist, oldukça ilgi odağı olmayı başardı. 

Honda NCX 750 modeli üzerinde tanıtılan sürüş yardımı teknoloji üzerinde sürücü yokken bile rahatlıkla bile iki teker üzerinde durabiliyor. Bir de bu özelliklere ek, yeni geliştirilen teknoloji ile motosikletiniz adeta bir ördek yavrusu gibi sizi takip edebiliyor. 

Halen geliştirilme aşamasında olan Riding Assist teknolojinin ne zaman piyasaya sunulacağı hakkında hiç bir detay duyurmayan yetkililer, yeni teknoloji ile motosiklet sektöründe önemli gelişmelere imza atmayı hedefliyor.shiftdelete