Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

totalde bkm express ile 75tl’ye anında 25tl indirim

Türkiye’de akaryakıt sektöründe bir ilk olan TOTAL Mobil Ödeme sistemi ile Total, müşterilerine araçlarından inmeden yapacakları akaryakıt ...

Türkiye’de akaryakıt sektöründe bir ilk olan TOTAL Mobil Ödeme sistemi ile Total, müşterilerine araçlarından inmeden yapacakları akaryakıt alışverişlerinde 75TL’ye anında 25TL indirim sunuyor. 

Total ve BKM Express işbirliği ile gerçekleştirilen kampanya ile 19 Aralık 2016 – 19 Şubat 2017 tarihleri arasında, TOTAL Mobil Ödeme üyesi TOTAL akaryakıt istasyonlarından, TOTAL Mobil Ödeme ile 75 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan Club TOTAL müşterileri, anında 25 TL indirim kazanıyor 

Kampanyadan yararlanmak için Club TOTAL Card sahiplerinin TOTAL Uygulaması’nı akıllı telefonlarına indirmiş olması ve BKM Express üyesi olmaları gerekmektedir. 

Ardından, Club TOTAL menüsü üzerinden yakıt alımı yaptığı aracın plakasını TOTAL Uygulaması’na tanımlaması yeterli olacak. Kampanya dönemi boyunca her müşteri kampanyadan en fazla 3 defa yararlanabiliyor. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi www.demirorenpetrol.com.tr ve www.bkmexpress.com.tr’de.