Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SSANGYONG TAN YILIN SON FIRSATI

Aralık ayı boyunca 4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un Korando Sports, Rexton W ve Rodius modelleri, 30.000 TL için 30 ay %0,79 faiz avant...

Aralık ayı boyunca 4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un Korando Sports, Rexton W ve Rodius modelleri, 30.000 TL için 30 ay %0,79 faiz avantajı ile SsangYong Showroom’larında yeni sahiplerini bekliyor. 

Ayrıca SsangYong 31 Aralık tarihine kadar tüm modellerinde, yıl sonuna özel birbirinden cazip fiyat avantajları sunuyor. 

SsangYong Aralık Kampanyaları: Tivoli  “Altın Direksiyon" ödüllü Tivoli 80.600TL’den başlayan inanılmaz fiyatlarla showroom´larımızda sizleri bekliyor. 

XLV´yi 91.500 TL´den başlayan fiyatlarla hemen al! Korando Sports´u 79.600 TL´den başlayan fiyatlarla hemen al! Rexton, 153.000 TL´den başlayan fiyatlarla Aralık kampanyası fırsatıyla! 

Rodius, 163.000 TL´den başlayan fiyatlarla! Fiyatlar 2016 model yılı araçlar için geçerlidir. Kampanyalar birleştirilemez. Araçlar stoklarla sınırlıdır. Fiyatlar 29 Kasım - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerlidir. 
Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarına ÖTV, KDV ve tahmini Trafik Tescil Masrafları dahil olup, Trafik Sigortası hariçtir.  Görseller farklılık gösterebilir ve yazım hatalarından kaynaklanan fiyat farklılıklarından distribütör firma sorumlu tutulamaz.

Araçların fatura tarihinde yürürlükte olan tavsiye edilen fiyat listesi geçerlidir. Bu tavsiye edilen fiyat listesi, bir öncekini geçersiz kılar. Tavsiye edilen Korando Sports 4x2 MT ve 4x2 AT modellerinde anahtar teslim fiyatlarının içindeki %15 ÖTV, %18 KDV ve diğer modellerdeki ÖTV, KDV vergi tutar oranları bilgi mahiyetinde olup, vergilerde oluşabilecek değişikliklerden şirketimizin herhangi bir sorumluluğu yoktur.

Kasım - Aralık 2016 döneminde "30.000 TL için 30 ay %0,79 Faiz Kampanyası" Rexton W, Rodius ve Korando Sports modelleri için geçerlidir. Kampanyada belirtilen kredi koşulları anlaşmalı finans kuruluşunun belirlediği şartlarda geçerlidir. Kredi kuruluşunun, kredi başvurusunu reddetmesi ve kredi kullandırmamasından Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kimyasal Ürünler Otomotiv Pazarlama Sanayi Ltd. Şti. sorumlu değildir.