Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Roborace sürücüsüz yarış otomobili platformunun resmi lastik sponsoru Michelin oldu

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, otonom yarış otomobillerinin gelişimi için çalışan Roborace’in resmi lastik sponsoru old...

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, otonom yarış otomobillerinin gelişimi için çalışan Roborace’in resmi lastik sponsoru oldu. 

Roborace’in şimdiye kadar ilan edilen üçüncü global ortağı olan Michelin, yenilikçi teknolojileriyle geleceğin sürücüsüz araçlarının geliştirilmesine destek olacak. 

Dünyanın ilk sürücüsüz otomobil yarışı şampiyonası olan Roborace işbirliği ile ilgili konuşan Michelin Motorsporları Direktörü Pascal Couasnon, “Roborace ile olan ortaklığımızdan heyecan duyuyoruz. 

Şampiyonanın gelişimini yakından takip ediyor ve bir süredir kendileri ile özel olarak çalışmalar yürütüyoruz. Roborace’in şampiyona için geliştirdiği teknolojiler ve hızından çok etkilendik. 

Sürücüsüz teknoloji çağı yaklaşırken biz de bütün dünyada Ar&Ge gücüyle ön plana çıkan bir marka olarak bu platformda olmak istedik. 

Michelin olarak, motor sporlarında yer almak hem kendimizi test etmemizi sağlıyor hem de geliştirdiğimiz teknolojilerle sürekli olarak ürünlerimizi bir üst seviyeye taşımak için bizi zorluyor. 

Roborace bize sahip olduğumuz uzmanlık ve teknik bilgiyi otonom otomobil dünyasında kullanmamız için eşsiz bir fırsat sunuyor. Geleceğin sadece bir parçası olmak yerine onun şekillenmesine yardımcı olmak istiyoruz.” dedi.