Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES MOBİLEKİDS TRAFİKTE TÜRKİYE ANKETİ TEMEL TRAFİK BİLGİLERİNİ HATIRLATIYOR

Mercedes-Benz Türk ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), 2013 yılından beri yürüttüğü MobileKids Projesi kapsamında yapılan ‘Traf...

Mercedes-Benz Türk ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), 2013 yılından beri yürüttüğü MobileKids Projesi kapsamında yapılan ‘Trafikte Türkiye Anketi’ sonuçlandı. 

Temel trafik bilgisini ölçümlemek ve trafikte yapılan hataları belirleyerek olumlu değişiklikler yaratacak farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan ankete 2.000 kişi katılarak 7 soruya yanıt verdi. 

Anket sonunda, hem çocuklara hem de ebeveynlerine temel trafik kurallarını hatırlatmak amacıyla bir infografik hazırlandı. Anket katılımcılarının verdikleri hatalı cevaplar temel alınarak hazırlanan infografiği ekte bulabilirsiniz. 

7-14 yaş arası ilköğretim çağı çocukların trafik bilgisi ve farkındalığını artırmak ve trafik ile ilgili kavram, beceri ve tutumları kazanmalarını sağlamak amacıyla yürütülen MobileKids Projesi hakkında detaylı bilgiler, projenin web sitesi http://www.tr.mobilekids.netile 
Facebook sayfası facebook.com/mobilekidsTurkiye, ve Instagraminstagram.com/mobilekidstr/ hesaplarında bulunmaktadır.