Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DACIA DUSTER İNGİLTERE’DE ÖDÜL ALDI

Dacia İngiltere’de ‘En Çekici Otomobil’ ve ‘En İyi Kış Otomobili’ ödüllerine layık görüldü. Duster yol tutuşu, dayanıklılığı ve ulaşılabili...

Dacia İngiltere’de ‘En Çekici Otomobil’ ve ‘En İyi Kış Otomobili’ ödüllerine layık görüldü. Duster yol tutuşu, dayanıklılığı ve ulaşılabilir fiyatı ile övgü aldı. 

Duster, sağlamlık ve dayanıklılık özellikleri sayesinde İngiltere’de Carbuyer2017’de ‘En Çekici Otomobil’ ve ‘En İyi Kış Otomobili’ ödüllerine layık görüldü. 

Duster, otomobil uzmanlarından oluşan carbuyer.co.uk ekibini rakipsiz özellikleri, sağlamlığı, yol tutuşu ve kullanıcı dostu özellikleri ileetkiledi ve iki ödül almayı başardı. 

Carbuyer editörü Stuart Milne: " Dacia Dusterküçük, sağlam ve kullanılması son derece rahat bir otomobil; tüm bunlar bir otomobilde bulunabilecek müthiş özelliklerdir. 

Dört tekerlekten çekişli bir versiyonu tercih etmeniz durumunda en zorlu kış koşullarında bile işinizi çok kolaylaştıracak üstün yol tutuşuna sahip oluyorsunuz.” 
Duster tüm bu özelliklerine otomatik vites seçeneğini de ekliyor. Dacia, ilk kez Duster ile tüketicinin uzun zamandır beklediği EDC (Efficient Dual Clutch) otomatik vites kutusunu pazara sunuyor. 

Duster 1.5 EDC ise Mart 2017’de pazara sunuluyor olacak. Türkiye’de Duster ile 2013 yılından bu yana 4x4 pazar lideri olan Dacia, Duster EDC ile iddiasını yineliyor ve konumunu güçlendirmeye hazırlanıyor.