Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PEUGEOT 20 AY SIFIR FAİZ

Peugeot Türkiye; gelişmiş teknolojileri, yakıt cimrisi performanslı motorları ve i-Cockpit ile sıra dışı sürüş keyfi sunan modellerine sahi...

Peugeot Türkiye; gelişmiş teknolojileri, yakıt cimrisi performanslı motorları ve i-Cockpit ile sıra dışı sürüş keyfi sunan modellerine sahip olmak isteyen tüketicilere, Kasım ayında özel fırsatlar sunuyor 

Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, 3D Led farlar gibi birçok teknolojik donanımı sunan ve Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini standartların üzerine taşıyan Peugeot 208’de, 20 bin TL ve 20 aya varan %0 faizden başlayan kredi seçenekleri sunuluyor. 

Sınıfının en düşük yakıt tüketimini, en iyi performansını ve gelişmiş teknolojileri ile sıra dışı sürüş keyfini sunan Peugeot 308’de 30 bin TL ve 30 ay %0 faizli kredi imkanı sunuluyor. 
Yeni SUV görünümüne kavuşan, donanım ve teknolojisi arttırılan, ödüllü PureTech Turbo motoru ve tam otomatik EAT6 şanzımanı sunmaya başlayan Yeni SUV Peugeot 2008’de, 20 bin TL ve 20 ay %0 faizli kredi imkanı sunuluyor. 

Sınıfının standartlarını yeniden belirleyen BlueHDi EAT6 Tam Otomatik Dizel şanzımanının da sunulduğu Peugeot 508 Active ve Allure versiyonlarında 40 bin TL ve 20 aya varan %0 faizli kredi seçenekleri sunuluyor. 

Peugeot ürün gamının başarılı modellerinden Peugeot 301 1.6 HDi versiyonunda, 3.000 TL’ye varan kampanya indirimine ek olarak 15 bin TL 15 ay %0 faizli kredi fırsatı sunuluyor. 

Peugeot, Hafif Ticari ürün gamının başarılı modellerine %0 faiz ile sahip olma fırsatı sunuyor. Tüketiciler, Partner Tepee’de 20 ay vade ile 20.000 TL krediyi ve Boxer’da 12 ay vade ile 50.000 TL krediyi %0 faiz kredi ile kullanabiliyorlar.