Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ RENAULT MEGANE SEDAN TEST SÜRÜŞ GÜNLERİ

Renault’un C segmentindeki iddialı modeli yeni Megane Sedan, Adana’da İsotlar Renault’ta otomobil severlerin beğenisine sunuldu.  Ye...

Renault’un C segmentindeki iddialı modeli yeni Megane Sedan, Adana’da İsotlar Renault’ta otomobil severlerin beğenisine sunuldu. 

Yeni Megane Sedan için düzenlenen Test Sürüş Günleri yoğun ilgi gördü. Otomotiv sektörünün yarım asırlık tecrübeye sahip güven duyulan firması İsotlar Grup şemsiyesi altında faaliyet gösteren İsotlar Renault, geçtiğimiz günlerde Paris Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyeri gerçekleştirilen yeni Megane Sedan'ı Adanalı otomobil severlerle buluşturdu. 

Showroomda yerini alan yeni Megane Sedan ziyaretçilerden büyük ilgi görürken; 14, 15 ve 16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Test Sürüş Günleri’ne katılan otomobil severler, hem aracı test etme imkânı buldu hem de renkli bir gün geçirdi. 

Konuklara çeşitli ikramların ve ayrıcalıkların sunulduğu Test Sürüş Günleri’nde konforlu, geniş, statü sembolü yeni Megane Sedan’ı test edenler, İsotlar’ın sürpriz indirimlerinden yararlanma fırsatını yakaladı. 

GÖZ ALICI, DİNAMİK TASARIM
 “Tavrın ruhunu yansıtsın” sloganıyla 62 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni Megane Sedan, gaz alıcı ve dinamik bir tasarıma sahip. 
Sağlam, dinamik ve kromla vurgulanan hatlarıyla sınırları zorlayan yeni Megane Sedan, geniş ve kaslı yapısıyla hiç olmadığı kadar kendinden emin bir görüntü çiziyor. 

İddialı krom ızgaranın her iki yanında yer alan pure vision full led ön farlar, 3D edge dizayn C şeklinde LED gündüz sürüş farları ile daha da dikkat çekici hale gelen Megane Sedan, ışığıyla göz kamaştırıyor.

TARİFSİZ SÜRÜŞ KEYFİ 
İç tasarımıyla da dikkat çeken yeni Renault Megane Sedan, TFT renkli gösterge ekranı, renkli head up display ekranı, ergonomik orta konsolu, geniş 8,7" sezgisel, dikey dokunmatik ekranı ve diğer özellikleriyle direksiyonuna geçenlere tarifsiz bir keyif yaşatıyor. 

Birinci sınıf tasarım atölyelerinde biçimlendirilen ve vücudu saran koltuklar, sürücü tarafında masaj fonksiyonu ile inanılmaz bir konfor sağlıyor.

Yeni Megane Sedan, elektrikli açılır panoramik cam tavanıyla daha aydınlık ve daha ferah. Kişiselleştirilebilir ortam ışıklandırması orta konsolu ve kapı panellerini ortaya çıkararak sürücünün ruh haline uygun atmosferi yaratıyor. 

SINIFININ EN GENİŞ BAGAJ HACMİ 
550 litrelik bagaj hacmi ile sınıfının en iyi değerine sahip olan yeni Megane Sedan’ın, 1.6 litre 115 HP benzinli, 1.2 litre 130 HP benzinli, 1.5 dCi 90 HP dizel ve 1.5 dCi 110 HP dizel motor seçenekleri bulunuyor. 

Joy, Touch ve Icon paketleri ile satışa sunulan yeni Renault Megane Sedan, “eller serbest” bagaj kapağı özelliği ile fark yaratıyor. Ayağınızı arka tamponun altında hareket ettirdiğinizde, bagaj kapağı otomatik açılıyor.