Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES-BENZ HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA EKİM AYI KAMPANYALARI DEVAM EDİYOR

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni Sprinter modeli için sunduğu kampanya kapsamında, 10.000 TL’ye varan indirimlere ek olarak, Merced...

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni Sprinter modeli için sunduğu kampanya kapsamında, 10.000 TL’ye varan indirimlere ek olarak, Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda % 1,10 sabit faiz oranı ile 818 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanılabiliyor. 

Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan yeni Sprinter, Ekim ayında avantajlı kampanyalarla sunuluyor. 

Yeni Vito için Ekim ayında sunulan kampanya kapsamında %0,89 sabit faiz oranı fırsatıyla aylık 778 TL’den başlayan ödemelerle farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olunabiliyor. 
Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile Yeni Vito, cazip kredi olanakları ile müşterilerini bekliyor.  

2. El Hafif Ticari Araç kampanyaları 
Mercedes-Benz Türk’ün 2. El hafif ticari araç markası Used1 altında Ekim ayında “Fırsat Araçları” kapsamında alınmış 2. El araçlar için sunduğu kampanya kapsamında % 1,10 sabit faiz oranıyla 818 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanılabiliyor. 

Sprinter bakım kampanyası Ekim ayı boyunca Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde sunulan kampanya kapsamında Mercedes-Benz Sprinter araç sahipleri 3’lü bakım setine %20 fiyat avantajı ile sahip olabiliyor.  

Sonbahar hediyesi 
Mercedes-Benz Türk’ün Ekim ayı boyunca yetkili servislerinde hafif ticari araç müşterilerine sunduğu Sonbahar kampanyası kapsamında 480 TL ve üzeri tutarda orijinal yedek parça, aksesuar, orijinal yağ ve lastik alışverişi yapan müşterilere özel Mercedes-Benz yeleği hediye ediliyor.