Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAKYAJLI SEAT LEON 2017 DE SATIŞTA

Seat, kompakt sınıf oyuncusu Leon’u yeniledi. Kör nokta algılama gibi yeni destek sistemleri ve güncellenen motor seçeneklerinin yanında, d...

Seat, kompakt sınıf oyuncusu Leon’u yeniledi. Kör nokta algılama gibi yeni destek sistemleri ve güncellenen motor seçeneklerinin yanında, dış görünüm ve kabinde de farklılıklar mevcut. 

2017’nin ilk çeyreğinde yollara çıkacak olan makyajlı Leon, yeni tampon tasarımı ile daha çekici bir hal almış. Eskisinden daha sessiz olduğu iddia edilen yeni model, 8.0 inçlik multimedya ekranıyla da dikkat çekiyor. 

Apple CarPlay ve Android Auto da sisteme entegre edilmiş. Full Led farlar da yeni Leon’un önemli özellikleri arasındayken, artık sis farları da Ledlerden oluşuyor. Sürücü destek sistemleri artırılan yeni Leon’da şerit takip fonksiyonu gibi özellikler mevcut. 

Sistem 50 km/s’nin üzerinde aracı şeridinde tutuyor, ayrıca öndeki trafiğe göre otomobili yavaşlatıp hızlandırabiliyor. Tamamı Euro6 normlarına uygun olan motorlar, 1.0 lt’lik 115 HP TSI ile başlıyor. Dizel motorlar 1.6 lt 115 HP’den 184 HP’lik 2.0 lt TDI’a kadar uzanıyor. 

Benzinli üniteler ise 115 ila 180 HP arasında değişiyor. Şanzıman seçeneklerini her zaman olduğu gibi beş ve altı ileri manuel ile yedi ileri çift kavramalı otomatik oluşturuyor. 

Yeni Seat Leon, şimdiki versiyon gibi üç gövde tipine sahip olacak: Beş kapılı HB, SC yani Sports Coupe ve ST olarak kısaltılan Sports Tourer… Leon Cupra ise henüz gizemini koruyor ve kısa bir süre sonra detayları açıklanacak.Automagg