Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İZMİR OTOSHOW FUARI KAPILARINI AÇIYOR

Fuarcılık sektörünün en büyük firması TÜYAP, ülkemizin sektördeki en önemli yatırımlarından biri olan fuarizmir’de, İzmir buluşmalarının il...

Fuarcılık sektörünün en büyük firması TÜYAP, ülkemizin sektördeki en önemli yatırımlarından biri olan fuarizmir’de, İzmir buluşmalarının ilkini İzmir Otoshow ile başlatıyor… 

TÜYAP, 18 – 23 Ekim 2016 tarihleri arasında İzmir Otoshow Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı’nı gerçekleştirerek İzmir ve Ege Bölgesi otomotiv meraklılarına kapılarını açıyor. 

ODD (Otomotiv Distribütörleri Derneği) işbirliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası ve İZFAŞ desteğiyle hazırlanan fuara ülkemizin en önde gelen otomotiv firmaları katılırken, aksesuar firmaları ve sektörel yayınlar da fuardaki yerlerini alıyor. 
6 gün boyunca fuara gelecek on binlerce ziyaretçiye keyifli bir atmosfer sunulacak alanda, Sadık Karamustafa’nın hazırladığı “O’nun Arabası” konseptli fotoğraf sergisi, ailecek gelecek ziyaretçilerimizin çocuklarına özel hazırlanan çocuk oyun alanı da yer alacak. 

fuarizmir alanındaki fuarı hafta içi günlerde kadın, çocuk ve öğrenciler, hafta sonu da çocuk ve öğrenciler ücretsiz olarak ziyaret edebilecek. 

 Fuar alanına ziyaretçilerimizin kolay ulaşabilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot seferlerine (610 Fuar İzmir – Semt Garajı, 650 Fuar İzmir – Fahrettin Altay, 92 Fuar İzmir – Üçyol Metro) ek olarak Alsancak Gar ve Konak Pier’den ücretsiz servisler de kullanılabilecek. Fuar her gün 11:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.