Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DÜNYADA YENİ TREND SAATLİK ARAÇ KİRALAMA

Garenta’nın uzun dönem kiralama markası GarentaPRO’nun kurumsal müşterilerin dışında bireysel kiralamada da uygun fiyat ve güven unsuru ile...

Garenta’nın uzun dönem kiralama markası GarentaPRO’nun kurumsal müşterilerin dışında bireysel kiralamada da uygun fiyat ve güven unsuru ile dikkat çektiğini belirten GarentaDAY Satış Direktörü Yutkun Tok, kiralamanın avantajlarını bir kez yaşayanların, hayatlarını kolaylaştıran bu hizmetten tekrar yararlanmak istediklerini ifade etti. 

Avrupa ve Amerika’da ‘Y’ jenerasyonunun giderek artan bir oranda kiralama sistemini tercih ettiklerini kaydeden Tok, sözlerine şöyle devam etti: “Saatlik araç kiralama, dünyada bir trend olarak yaygınlaşıyor. 

Bireyler ihtiyaç sürelerine bağlı olarak farklı kiralama yöntemlerini kullanıyorlar. Biz de Garenta olarak kısa ve uzun dönem kiralama hizmetlerimizin yanına, “GarentaMOOV” markamızla saatlik kiralama hizmetini eklemeye hazırlanıyoruz. 

Müşterilerimize sadece ihtiyaç duydukları zaman diliminde kiralama yapabilecekleri bir hizmet sunacağız. GarentaMOOV’dan hem kurumlar hem de bireyler faydalanabilecek.” Zirve kapsamında Garenta, Bursa’da uzun dönem araç kiralamak isteyenler için özel bir kampanya da uygulayacak. 

Kasım ayı ortasına kadar www.garentapro.com web sitesinden ilk defa uzun dönem araç kiralayan Bursalılar, boşluksuz “fırsatbursada” kodunu girerek yüzde 5 indirimden faydalanabilecek. 

Garenta hayatı kolaylaştırıyor GarentaDAY, Bursa’nın da dahil olduğu 16 lokasyondaki şubeleriyle, kısa dönem araç kiralama deneyimini yeni nesil hizmet anlayışıyla müşterileriyle buluşturuyor. 

Garenta’nın uzun dönem kiralama markası GarentaPRO ise kurumsal firmaların yanı sıra bireysel ihtiyaçlar için de çözümler geliştirerek, geniş bir müşteri profiline hizmet veriyor. GarentaPRO Türkiye’de bir ilk olan online kiralama sistemi ile müşterilerin hayatını kolaylaştırıyor. 

Yeni kurulan şirketlere ve bireylere de uzun dönem araç kiralama ve çoklu kredi kartı ile 9 taksit imkanı sunan GarentaPRO; uygun ödeme koşulları ile müşterilerinin maliyet kalemlerine de büyük önem veriyor.