Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW K 1600 GTL EXCLUSIVE

Performans hem lüks hem de dinamik olunca ortaya çok özel ve heyecan verici bir sonuç çıkıyor.  BMW Motorrad’ın sunduğu K 1600 GTL E...

Performans hem lüks hem de dinamik olunca ortaya çok özel ve heyecan verici bir sonuç çıkıyor. 


BMW Motorrad’ın sunduğu K 1600 GTL Exclusive, teknoloji ve görsel tasarımı en yüksek boyuta taşıyan yüksek sınıf bir touring motosikleti. Bu GTL bütün ‘6 silindir’ rüyaları gerçeğe dönüştürüyor. 

Tasarım: Kusursuzca işlenmiş bir başyapıt. 
Onu ilk gördüğünüz andan itibaren “Exclusive”: GTL Exclusive’in üç kat boya uygulanmış dış cephesi, ona eşsiz bir kalite ve derinlik kazandırıyor. 

Metalik kahverengi, krom kaplamalı parçalar, uyumlu renklerde seleler ve diğer tüm detaylardaki eşsiz çeşitlilik – GTL Exclusive her açıdan lüks ve dinamik performansı yansıtıyor.  
Teknoloji: Sadece en iyisi. 
 GTL Exclusive’in diğer bir özelliği de güçlü ve sarsıntısız sıralı 6 silindirli motoru. Onu özel kılan öğeler ise detaylarda gizli:Eğim Kalkış Kontrolu (HSC) yokuşlardan kolaylıkla kalkış yapmanızı , Anahtarsız Sürüş - Keyless Ride, gidon kilidini, kontağı, yakıt deposu kapağını ve alarm sistemini 2 metre uzaktan kontrol etmenizi sağlar. 

Radyo anteni görünmeyecek şekilde gövdeye entegre edilmiştir ve LED teknolojisine sahip akıllı gündüz sürüşü farı görüş ve güvenlik seviyesini artırır.  

Donanım: Hiçbir şeyden ödün vermiyor. 
GTL Exclusive’in donanım opsiyonları motosiklet kullanıcılarının en çok talep ettiği özellikler doğrultusunda hazırlandı. Alarmlı merkezi kilit sistemi ve ısıtıcılı arka sele ile birlikte arka sırt dayama standart olarak sunuluyor. 

ESA II, DTC, RDC, ekstra LED far, adaptif xenon far, ikinci bir fren lambası ve zemin aydınlatması seyahatte konforu sağlamak için eklendi.Entegre BMW yol bilgisayarı Pro iyileştirilirken, motor koruma demiri de standart donanıma eklendi.