Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW 2016 CARIT ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Uzmanlardan oluşan bir jüri, BMW'nin yenilikçi gücünü tasdikledi. Geçen yıl görücüye çıkan teknolojiler, Alman uzman dergi "CarlT&...

Uzmanlardan oluşan bir jüri, BMW'nin yenilikçi gücünü tasdikledi. Geçen yıl görücüye çıkan teknolojiler, Alman uzman dergi "CarlT" tarafından sunulan 2016 CarlT-Ödülü için uygun görüldü. 

Ve dünya prömiyerini yeni BMW 7 Serisi'nde kutlayan Uzaktan Kumandalı Park Etme sistemi de ödülle taçlandırıldı. 

Sürücüler araçlarını yarı otomatik bir süreçteki bir alana yönlendirmek için BMW Ekran Anahtarını kullanır. 
Uzaktan Kumandalı Park Etme seçeneği, aracın direksiyon başında bir sürücü olmadan garajlara veya dikey park etme alanlarına girip çıkmasını sağlar. Bu, sürücülerin çok dar alanlardan bile faydalanmasını sağlar. 

Sürücü dışarıda durup engellere dikkat ederken, sistem aynı şekilde yeni geliştirilmiş BMW Ekran Anahtarını kullanarak sürücü tarafından etkinleştirilir ve araç tarafından yarı otomatik bir süreçte gerçekleştirilir. Tüm park etme süreci Park Mesafesi Kontrolü (PDC) sistemi, Park Etme Yardımı ve Çevre Görüş sensörleri tarafından görüntülenir. 

Uzaktan Kumandalı Park Etme'yi etkinleştirmek için, araç sadece seçili park alanı veya garajın önünde merkezi olarak ve düz park edilmiş olmalıdır. BMW 7 Serisi sürücüsü aracın alana giriş veya çıkış işlemini herhangi bir vakitte kontrollü bir şekilde yarıda kesebilir.  

Uzman oylaması bilimsel çalışmaya dayalıdır. 
Alman dergisi “CarIT” akıllı otomobil sektöründeki karar mercileri için bilgi verici bir yayındır. Her yıl, "Akıllı Otomobil Teknoloji Gelişimi" çalışmasını yürütmek için Bergisch Gladbach'taki Otomotiv Yönetim Merkezi'nden Prof. Stefan Bratzel ile bir birlik oluşturur. 

Ve 2010 yılından beri her yıl "Akıllı Otomobil" teknolojisi alanındaki en yenilikçi otomobil üreticileri ve ülkelerinin bir listesini hazırlamaktadır. 

Bu listeden elde edilen en önemli ileri teknolojiler sıralaması ilk kez 2015 yılında kamuya sunuldu. Uzmanlardan oluşan bir jüri, bu teknolojiler arasından BMW'nin Uzaktan Kumandalı Park Etme sistemini ödülle taçlandırdı.BMW'nin Uzaktan Kumandalı Park Etme sistemi için 2016 CarIT-Ödülü Hanover'deki IAA Ticari Araçlar fuarında sunuldu.