Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENI VOLKSWAGEN AMAROK 3.0 LİTRE V6 EKİMDE TÜRKİYEDE

Yepyeni V6 motoru ve tamamen yenilenen iç tasarımıyla Yeni Amarok Hannover’de düzenlenen IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda sergilendi.  D...

Yepyeni V6 motoru ve tamamen yenilenen iç tasarımıyla Yeni Amarok Hannover’de düzenlenen IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda sergilendi. 

Düşük devirlerde bile yüksek çekiş performansı, benzersiz off-road özellikleri ve düşük yakıt tüketimi sunan 3.0 litrelik V6 motor da fuarda ilk kez tanıtıldı. 

Yenilenen iç tasarımı, bilgi ve eğlence sistemleri, 8 ileri otomatik şanzımanıyla pick-up segmentinde benzersiz konfor ve şıklık sunan Yeni Amarok, Ekim ayında Türkiye’de satışa sunulacak. 

Volkswagen Ticari Araç’ın altı yıl önce satışa sunduğu, dünya çapında büyük beğeni kazanan pick up modeli Amarok, değişen üstün motoru ve tamamen yenilenen iç tasarımıyla Hannover IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda tanıtıldı. 

Sınıfında tek, üstün V6 motor Yeni Amarok’un en dikkat çeken özelliği son jenerasyon Volkswagen V6 motoru. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk ve tek olan 3.0 litre hacimli turbo dizel V6 motor 224 PS güç üretirken 550 Nm tork sağlıyor. 

V6 motor, araca hem asfalt hem de off-road koşullarında yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü kazandırıyor. Yeni Amarok’ta sunulan otomatik şanzıman, yüksek hızlarda ekonomi sağlayan 8. vitesi sayesinde devri düşürerek hem yakıt tüketimini hem de kabin içine gelen sesi azaltıyor. 

İç tasarımdaki kalite hemen dikkat çekiyor Yeni Amarok’taki en büyük değişikliklerden biri de iç tasarımda yapılmış. Yeni Amarok’ta ön konsol, hem malzeme kalitesinin yüksekliği hem de fonksiyonel tasarımıyla tamamen yenilenmiş. 

Geniş görüş açısı ve yüksek malzeme kalitesi ile sınıfının standartlarının üzerinde bir şıklık sunan ön konsol, bilgi ve eğlence sistemi “Composition Media” ile kullanım kolaylığı ve benzersiz bir konfor sağlıyor. Yeni Amarok Ekim ayında Türkiye’de satışa çıkıyor.