Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOKSPORT WRT AFRİKA KITASINDA İLK KEZ START ALIYOR

Dünya Cross Country Şampiyonası’nda yer alan tek Türk takımı TOKSPORT WRT, 1-7 Ekim tarihlerinde Fas’ta organize edilecek olan OiLibya Rall...

Dünya Cross Country Şampiyonası’nda yer alan tek Türk takımı TOKSPORT WRT, 1-7 Ekim tarihlerinde Fas’ta organize edilecek olan OiLibya Rally of Morocco’da start alıyor. 

Fas’ta koşulacak olan şampiyonanın 8. Yarışı öncesi liderin yalnızca 11 puan gerisinde bulunan TOKSPORT WRT’nin Katarlı pilotu Adel H. Abdulla, bu yarış ilk kez tecrübeli Fransız co pilot Sébastien Delaunay ile birlikte start alacak. 

Katar Motor ve Motosiklet Federasyonu (QMMF) ile Nissan Ortadoğu sponsorluğunda mücadele eden ekip, yarış öncesi yaptıkları test ile hazırlıklarını tamamladı. 

Şampiyonanın en zorlu yarışlarından biri olan ve Dakar Rallisi’nin bir benzeri olarak anılan yarış, 1.317 kilometresi özel etap olmak üzere toplam 1.882 kilometreden oluşuyor. 

6 gün sürecek zorlu mücadelede Nissan Patrol Y62 ile yer alan TOKSPORT WRT, Dünya Şampiyonluğu hedefine emin adımlarla ilerliyor. 

Dünya’nın dört bir yanında uluslararası şampiyonalarda ülkemizi başarıyla temsil eden TOKSPORT WRT, Afrika Kıtası’nda organize edilen bir yarışta start alarak yine bir ilke imza atacak. Efsanevi yarış, 2 Ekim Pazar günü Fas’ın Agadir şehrinde koşulacak olan seyirci özel etabıyla start alacak.