Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KAMİL KOÇ 5 TL İNDİRİM FIRSATI

02-30 Eylül tarihleri arasında kamilkoc.com.tr ve Kamil Koç'un mobil satış platformlarından biletinizi BKM Express ödeme aracını kullan...

02-30 Eylül tarihleri arasında kamilkoc.com.tr ve Kamil Koç'un mobil satış platformlarından biletinizi BKM Express ödeme aracını kullanarak alın, tek seferde ve toplamda 40 TL ve üzeri bir bilet alımında anında 5 TL indirim kazanın! 

Kampanya Katılım Koşulları Kampanya 02-30 Eylül tarihleri arasında kamilkoc.com.tr ve mobil satış platformlarından alınan 40 TL ve üzeri biletlerde geçerlidir. 

Kampanya kapsamında kamilkoc.com.tr'den ve mobil satış platformlarından tek seferde ve toplamda 40 TL ve üzeri biletlerde 5 TL indirim uygulanır. 

Kampanyadan faydalanmak için ödemenin BKM Express istemi üzerinden yapılması gerekir. Kampanyadan sadece YolKart üyeleri faydalanabilir. Her bir YolKart üyesi kampanyadan bir kez faydalanabilir. 

Kampanyadan ilk 20.000 işlem yararlanabilir; belirlenen işlem adedine ulaşıldığında kampanya otomatik olarak durdurulur. Kampanya kapsamında satın alınan biletler, bilet satış noktalarından iptal edilemez. 

Bilet iptali ancak seyahatin gerçekleşmemiş olması durumunda ve seyahat süresinden 6 saat öncesine kadar sadece kamilkoc.com.tr'den yapılabilir. 

 Kampanyalı biletler bilet satış noktalarında yazdırıldıktan sonra veya seyahat süresine 6 saatten az kalmış olması durumunda bilet üzerinde herhangi bir değişiklik, iptal veya aktarma işlemi yapılamaz.