Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ CİTROEN C3 MULTİMEDYA TEKNOLOJİSİYLE ÖNE ÇIKIYOR

Fransız üretici Citroen Yeni C3 modelinde ilk defa kullandığı multimedya teknolojileri ile öne çıkıyor.  Yeni Connected Cam adı veri...

Fransız üretici Citroen Yeni C3 modelinde ilk defa kullandığı multimedya teknolojileri ile öne çıkıyor. 

Yeni Connected Cam adı verilen bu teknoloji ile dikiz aynası arkasında yer alan kamera istenildiğinde 120 derecelik açı ile yüksek çözünürlükte yol fotoğrafı çekip aynı zamanda sosyal medya hesaplarında bu fotoğrafları paylaşabiliyor. 

 GPS özelliğine de sahip olan sistem ayrıca 20 saniyeye kadar video kaydı da yapabiliyor. 7 inçlik multimedya ekranı iOS ve Android altyapısına sahip olarak Apple Car Play ve Android Auto uygulamalarını da destekliyor. 
Airbump adı verilen küçük darbe koruyucuları ile tasarım olarak C4 Cactus modeline benzetilen Yeni Citroen C3 aynı zamanda diğer kardeş modeli DS3 modelinin çizgilerinden de bir hayli etkilenmiş. 9 farklı gövde rengi ile kombine edilebilen tavan renkleri aracın kişiselleştirilebilmesine olanak sağlıyor. 

Aynı renk kombinasyonunu aracın iç mekanına da yansıtmak mümkün olacak. Şerit Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Yorgunluk Tespit Sistemi gibi yeni nesil güvenlik donanımlarının da bulunacağı açıklanan Yeni Citroen C3 300 litrelik bir bagaj hacmine sahip olacak. 

Markanın yeni nesil 3 silindirli benzinli ve BlueHDi teknolojisine sahip dizel motorları ile satışa sunulacak olan Yeni C3 aynı zamanda tüm motor seçeneklerinde de tam otomatik şanzıman sistemi ile birlikte satın alınabilecek.Arabalar