Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA HİLUX TÜRKİYE TURUNA BAŞLADI

Doğanın en zorlu şartlarıyla baş ettiği kadar şehir yollarında da mükemmel SUV konforu ve sürüş keyfini sunan Toyota Hilux Türkiye Turu'...

Doğanın en zorlu şartlarıyla baş ettiği kadar şehir yollarında da mükemmel SUV konforu ve sürüş keyfini sunan Toyota Hilux Türkiye Turu'na başladı. 

Yeni Hilux ilk etapta Çeşme Marina’da otomobil ve macera tutkunlarıyla buluşuyor. Çeşme Marina’da kurulan 2 katlı standı ziyaret edenler Hilux’ın maceralarla dolu dünyasının içine girerek onun “durdurulamaz” kimliğine tanıklık ediyorlar. 

İsteyenler ayrıca test sürüşü de yaparak bu üstün pick-up’ın özelliklerini yakından tanıma imkanı da buluyorlar. Bir ay sürecek tanıtım etkinliğinde ayrıca hafta sonları da Ulaş Kurugülle ile quarted grubu da 19:00-21:00 saatleri arasında klasik müzik dinletisi sunuyor. 
Oldukça yoğun ilginin yaşandığı etkinliğin yanında flash mob tango aktivitesinde de Çeşme Marina’da Hilux’ı görmeye gelenler dans ederek tatillerinin keyfini çıkarıyorlar. 

Sürpriz sanatçılar ile devam edilecek aktivitede ayrıca; Hilux ile test sürüşü yapanlara “Hilux El Feneri” hatıra olarak hediye ediliyor. Hilux’ın test ve tanıtım aktivitesi Çeşme’den sonra bir çok yerde de devam edecek. 

Ocak-Temmuz Döneminde de Segmentinin Lideri Ocak-Temmuz dönemini kapsayan süreçte Türkiye’de toplamda 2 bin 365 adetlik satışla segmentinde lider konumda bulunan dünyanın efsane pick-up’ı Hilux, yılın ilk 7 ayındaki satış performansı ile “Türkiye’de de efsane pick-up” olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

8’inci jenerasyonu ile 2015 Ekim ayında satışa sunulan Hilux, ilk ayda 727 adetlik satışıyla, 2009 yılından bu yana 1 ayda en çok satılan pick-up olma başarısını da göstermişti. 

Teknolojik özellikleri, sofistike tasarımı ve yüksek off-road yetenekleriyle SUV tarzı mükemmel bir sürüş konforu yaşatan Toyota Hilux, pick-up segmentinde yeni bir çağın öncüsü olarak görülüyor. 

Konforlu ve çok amaçlı bir 4x4 olarak tercih edilebilen Hilux, Türkiye’de; 150 beygirlik 2,4 D-4D dizel motor ve 177 beygir güç üreten 2,8 D-4D dizel motor seçenekleri ile satışa sunuluyor. 

Dört çeker sürüş özelliğine sahip 2,4 D-4D motor, 7,3 lt/ 100 km tüketim ortalamasıyla segmentinde yakıt ekonomisi sağlıyor.