Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PIRELLI HOPİ 100 TL PARACIK KAMPANYASI

Pirelli, tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran kampanyalara imza atmaya devam ediyor.  Pirelli’nin Hopi’yle yaptığı işbirliği kapsa...

Pirelli, tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran kampanyalara imza atmaya devam ediyor. 

Pirelli’nin Hopi’yle yaptığı işbirliği kapsamında 10 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında Pirelli’den 17 inç ve üzeri 4 adet lastik alan tüketiciler 100 TL değerinde 100 Paracık kazanıyor. 

Sadece teknolojileriyle değil, gerçekleştirdiği kampanyalarla da tüketici dostu bir yaklaşım sergileyen Pirelli, alışverişin app’i Hopi ile sektörde ilk kez gerçekleşen bir kampanyaya imza atıyor. 
 10 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Samsun’da kampanyaya dahil olan Pirelli Yetkili Satıcıları’ndan 17 inç ve üzeri 4 adet araç lastiği alan tüketiciler 100 TL değerinde 100 Paracık kazanıyor. 

Pirelli’den yaptıkları alışverişten 100 Paracık kazanan Hopi’liler, bu Paracık’ları Hopi üye markalarında katlayarak harcayabiliyor. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye www.pirelliclub.com adreslerinden ve Hopi uygulamasından ulaşılabilir.