Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ÜMİT ERDİM V1’DE KONFOR İÇİN YARIŞACAK

V1 Challenge heyecanı, 21 Ağustos’ta İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde başlıyor. V1 pilotlarından Ümit Erdim, bu yıl Konfor adına yarışıyor. ...

V1 Challenge heyecanı, 21 Ağustos’ta İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde başlıyor. V1 pilotlarından Ümit Erdim, bu yıl Konfor adına yarışıyor. 

Volkicar’ların yarışı V1 için son viraja girildi. Pistlerin efsane şampiyonu Ümit Ülkü tarafından organizasyonu üstlenilen V1’in, bambaşka bir heyecana sahne olması bekleniyor. Bu yıl Konfor sponsorluğunda pistlere çıkacak olan Ümit Erdim’in, son derece heyecanlı ve iddialı olduğu gözlerden kaçmadı. 

Konfor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Çetmen ile bir araya gelerek sorularımızı yanıtlayan Erdim, “Bu sezon V1, benim için çok konforlu geçecek. 

Orası kesin. Konfor’a, bana olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bütün amacım ‘markalar klasmanı’nda Konfor için en iyi dereceleri yapmak olacak” dedi. 
Ekranların sevilen yıldızı Ümit Erdim’in, sempatik tavırlarının yanı sıra cesaretiyle de şampiyonaya ayrı bir renk katacağına şimdiden inandıklarını dile getiren Ömer Çetmen ise “Ümit Erdim ile birlikte tüm V1 pilotlarına başarılar diliyoruz. Umarım güzel bir sezon olur. İyi olan kazansın” dedi. 

Rekabetçi ruhu, seyir zevki ve kazandıran yapısı ile organizasyona sponsor olan markaların da gözdesi olan V1, bu sezon TRT SPOR’dan yayınlanacak ve milyonlarca sporseveri ekran başına toplayacak. Yayın saatleri ile ilgili bilgileri, sosyal medya hesapları ve internet sitesinden takip edebilirsiniz.