Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HONDA JAZZ 12 AY 0 FAİZ

Temmuz ve Ağustos aylarında Honda’dan özel kampanyalar Ağustos sonuna kadar geçerli olmak üzere Hondaseverlere hazırlanan özel kampanya il...

Temmuz ve Ağustos aylarında Honda’dan özel kampanyalar Ağustos sonuna kadar geçerli olmak üzere Hondaseverlere hazırlanan özel kampanya ile Jazz ve Civic Sedan satın almak isteyenlere özel kredi ve takas indirimleri uygulanıyor. 

Yaşamı kolaylaştıran otomobiller yaratan Honda, yenilenen Jazz ve Türkiye’de üretilen Civic Sedan modellerinde Hondaseverlere alım kolaylıkları sunuyor. 

Ağustos ayı sonuna kadar sürecek özel kampanya kapsamında 57 bin 200 TL’den başlayan fiyata sahip Jazz’da 20 bin TL için 12 aylık vadede yüzde 0 faiz veya 2 bin TL takas avantajından yararlanılabiliyor. 
62 bin 400 TL’den başlayan fiyata sahip Honda Civic Sedan satın almak isteyenlere ise kredili alımda taksit öteleme veya bin 500 TL takas fırsatı sunuluyor. 

Yeni Civic Sedan modeline kredi kullanarak sahip olacak olan Hondaseverlere 18 ay vade için yüzde 0,92 vade oranı uygulanırken tescili Temmuz’da gerçekleşecek alımlarda isteyenler ödemelerine Ocak 2017’de, Ağustos’ta gerçekleşecek alımlardaysa Şubat 2017’de başlayabiliyor. 

Ayrıca kredi kullanmayacak olan ve yeni Civic Sedan otomobilini eski aracıyla takas etmek isteyenlere bin 500 TL takas desteği sağlanıyor.