Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOMTOM YENİLİKÇİ İLETİŞİM PLATFORMLARINI TANITTI

TomTom’un (TOM2) sürücülere en son entegre İletişim kampanyası ile verdiği mesaj.  Havayolu endüstrisinin sık uçan yolcu kulüplerind...

TomTom’un (TOM2) sürücülere en son entegre İletişim kampanyası ile verdiği mesaj. 

Havayolu endüstrisinin sık uçan yolcu kulüplerinden esinlenilen bu yeni kategori konumlandırma, TomTom navigasyon cihazı ile sürüş duygusunu yansıtacak şekilde yaratılmıştır. 

TomTom Pazarlama Başkan Yardımcısı Nuno Campos konuyla ilgili şunları belirtti: “En son navigasyon cihazlarımızın sürüş geleceği için yarattığımız teknoloji ile üretilmesi, üstün sürüş deneyimini sunmamızın mümkün olacağı anlamına geliyor. 
Akıllı yönlendirmeleri, haritalar ve trafik bilgileri ile birleştirerek, sürücülere tamamıyla kendilerine ait sürüş yoluna sahip oldukları duygusunu verebiliyoruz. İşte Öncelikli Sürüş’e Hoşgeldiniz kampanyası hakkındaki her şey bundan ibaret.” 

 TomTom bu kampanyayı, reklam, YouTube videoları ve websitesi kampanyalarını içeren bir radyo kampanyası ve bir çok dijital uygulama ile hayata geçirecek. Kampanya ayrıca mağaza içi, yoğun PR ve sosyal kampanyalarla da yansıtılacaktır. Öncelikli Sürüş’e Hoşgeldiniz, 2016 yılı sonuna kadar devam edecek. 

Multi-milyon Avroluk kampanya, 20 Haziran’da Türkiye’yi de içeren beş Avrupa pazarında sunulacak. Kampanya, 180 Amsterdam ile işbirliği içinde kuruldu. 180 Amsterdam’ın Başkanı ve İletişim Direktörü Al Moseley, konuyla ilgili şunları belirtti: “Daha herkes, TomTom satnavsın (uydulardan bilgi alma yoluyla seyir sistemi), artık daha hızlı, daha akıllı olduğunu ve gerçek-zamanlı çalıştığını anlamadı. 

Bu nedenle bir TomTom ile sürüşün şimdi ne hissettirdiği konusunda bir fikir vermek istedik– sık uçan yolcuların havalanında hissettiği ayrıcalıklı duygunun aynısı - check-in, güvenlik ve biniş kuyruklarını atlayarak geçme. İşte bu ayrıcalık duygusu tam olarak Öncelikli Sürüş’e Hoşgeldiniz’i ifade ediyor.