Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SKODA 2 BİN TL YE VARAN İNDİRİM

Skoda sahibi olmak isteyenleri ve Skoda kullanıcılarını yaz aylarında avantajlı günler bekliyor. Haziran ayına özel olarak hazırlanan satış...

Skoda sahibi olmak isteyenleri ve Skoda kullanıcılarını yaz aylarında avantajlı günler bekliyor. Haziran ayına özel olarak hazırlanan satış kampanyasında birçok fırsat sunuluyor. 

Ayrıca “Yaz Bakım Kampanyası” ise Skoda kullanıcılarına cazip indirimler sağlıyor. Haziran ayı boyunca özel olarak hazırlanan kampanya ile Skoda modellerine 2.000 TL’ye varan indirimlerle ve cazip fiyatlarla ulaşmak mümkün. 

Yeni Superb, Yeti ve Octavia’nın dizel modellerinde 1.000 TL, Fabia, Rapid ve Rapid Spaceback modellerinde 1.500 TL’lik özel fiyat avantajı sunuluyor. 

Ayrıca benzinli Octavia satın almak isteyenler ise 2.000 TL’lik özel avantajdan yararlanabiliyorlar. Skoda satın almak isteyenler, Haziran ayında sunulan bu özel fiyat avantajlarıyla birlikte Skoda Finans ile anlaşmalı olarak düzenlenen %0 faiz oranı fırsatı sunan kampanyasından kredi de kullanabilecekler. 
Parçada, işçilikte ve motor yağlarında yüzde 20 indirim Skoda aynı zamanda mevcut kullanıcılarına da avantajlı kampanyalar sunuyor. Skoda kullanıcıları 2 Temmuz tarihine kadar araçlarını Skoda Yetkili Servisi’ne götürerek “Yaz Bakım Kampanyası”ndan yararlanabilecekler. 

Bu kampanya dahilinde Skoda Orijinal Bakım Parçaları, Castrol Professionel Edge motor yağları ve işçilikte yüzde 20 indirim gerçekleştiriliyor. Skoda Yaz Kampanyalarıyla hem satış hem serviste avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor.