Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MİTSUBİSHİ SPACE STAR YENİLENDİ

Özellikle ABD pazarında Mirage Juro olarak bilinen Mitsubishi Space Star, tamamen yenilenen tasarımı ile ülkemizde 65.750 TL'den satışa...

Özellikle ABD pazarında Mirage Juro olarak bilinen Mitsubishi Space Star, tamamen yenilenen tasarımı ile ülkemizde 65.750 TL'den satışa sunuldu. 

Daha belirgin ve akıcı çizgilere kavuşan Space Star, selefinde neredeyse hiç yer vermediği ön panjura, diğer modellerini andıran tasarıma sadık kalarak yeni bir ön ızgara eklenmiş. 

Bir güncelleme için rekor sayılabilecek bir şekilde 85 mm arttırılan uzunluğu arka koltuklardaki yaşam alanını bir nebze olsun genişletmeyi başarmış. 

Ancak yine de bagaj hacmi 175 lt olarak aynı kalmış. Tek donanım ve motor seçeneği ile satılan Space Star modelinde kullanılan 1193 cc'lik motorda yakıt tüketiminde 0,1 litre ve emisyon değerinde ise 3 Co2 gibi çok az bir farkla iyileştirmelere gidilmiş. 

Aynı zamanda modelin süspansiyon sistemi de yeniden elden geçirilmiş. İç mekandaki en büyük yenilik ise Multimedya Sistemi olmuş. Android Auto ve Apple Car Play destekli yeni multmedya sistemi artık Navigasyon ekranını da destekler hale gelmiş. 

Ülkemizde henüz faaliyete geçmeyen Android Auto kullanılamazken, geçtiğimiz aylarda yapılan güncelleme ile eğer bir Apple sahibi iseniz Space Star'da navigasyon uygulamasını kolayca kullanabiliyorsunuz. 

Refaketçi aydınlatma özelliği eklenen yeni far sistemi aynı zamanda Xenon aydınlatma teknolojisine de kavuşmuş. Sürekli kavrama özelliğine sahip CVT otomatik şanzıman sistemi yine Space Ster modelinde standart olarak sunuluyor.arabalar