Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAN KWF-EXPO 2016’DA KERESTE SANAYİ VE ORMANCILIK İÇİN GELİŞTİRDİĞİ KAMYONLARI SERGİLİYOR

MAN araçları kereste taşımacılığı için ısmarlama çözümler getiriyor ve tüm tedarik zinciri için yarar sağlıyor  MAN Truck &Bus, ...

MAN araçları kereste taşımacılığı için ısmarlama çözümler getiriyor ve tüm tedarik zinciri için yarar sağlıyor 

MAN Truck &Bus, 9-12 Haziran 2016 tarihlerinde Roding’de (Bavyera) yapılacak olan KWF-Expo’da kereste sanayi ve ormancılık uygulamaları için geliştirdiği çeşitli kamyonları sergileyecek. 

KWF-Expo ormancılığın en büyük ve en önemli uluslararası ticari etkinliklerinden birisi olarak görülüyor. Bu yıl da sanayiden 50 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Kereste sanayiinde ve ormancılıkta kullanılan araçların baş etmeleri gereken zor işler bulunuyor: 
engebeli arazi ve olağanüstü ağır yükler kereste taşımacılığını üstesinden gelinmesi gereken aşırı büyük bir engel haline getiriyor. MAN Truck &Bus’ın çekiş bölümünden sorumlu müdürü John-David Schnackenberg, “Bu araçlar temel olarak asfaltı olmayan orman yollarında ve çakıl yollarda olduğu kadar keskin virajlı dar dağ yollarında da iş görmeli. 

Bu, özellikle kütüklerin farklı ağaç cinsleri, nem derecesi ve çapına göre ağırlığı değişebilen yükün kendisi ile daha da karmaşık bir hale geliyor. Geniş üretim yelpazesi sayesinde MAN tüm bu uygulamalar için en uygunudur” açıklamasını yapıyor. Tüm ulaştırma zincirinde, güçlü, sağlam, güvenilir ve aynı zamanda çok yönlü araçlara ihtiyaç duyulmaktadır. 

MAN, kereste ve orman müteahhitleri için gerektiğinde MAN HydroDrive gibi çekiş yardımı özellikleriyle donatılmış ve uzun mesafeleri etkin bir şekilde alabilecek standart araçlar yelpazesi sunmaktadır. 

Kereste ve ormancılık sanayii için üretilen MAN araçlarının yanısıra yeni D26 ve D38 motorları ve daha fazlası KWF-Expo MAN standında (No: A3-325) profesyonel ziyaretçilerini bekliyor. 25 ülkeden gelerek ürünlerini sergileyen 500 firmadan birisi olarak MAN Truck & Bus, KWF-Expo’da yer alan yüz hektarlık alanda sanayii için geliştirdiği en son araç modellerini sunuyor. 

Etkinliği ziyaret eden profesyoneller sorularının cevaplarını MAN’ın sanayi ve araç gövdesi üretim uzmanlarından alabilirler. MAN truck’ın KWF-Expo 2016’da göze çarpanları: 
- MAN HydroDrive® ile kısa-tomruk taşıyıcı 
- D38 motorlu kısa-tomruk taşıyıcı MAN TGX 
- Ağaç öğütücüler ya da odun yongası taşımak için çift kollu kaldırıcılar gibi tüm taşımacılık zincirinde kullanılan MAN araçları