Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAI GÜVENLİK KUVVETLERİNE ÖZEL SERVİS AVANTAJLARI

Türkiye’nin en hızlı gelişen ve büyüyen otomotiv üreticilerinden Hyundai, satış sonrası faaliyetlerine çok özel kampanyalarla devam ediyor....

Türkiye’nin en hızlı gelişen ve büyüyen otomotiv üreticilerinden Hyundai, satış sonrası faaliyetlerine çok özel kampanyalarla devam ediyor.

31 Mayıs - 18 Haziran 2016 tarihleri arasında devam edecek olan servis kampanyasında, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Mensupları ile birinci derece yakınları çok özel indirimlerden yararlanabilecek. 

Çeşitli meslek gruplarına yapmış olduğu özel kampanyalarla adını duyuran Hyundai, bu kez de ülkemizin can damarları güvenlik kuvvetlerine avantajlarla dolu fırsatlar sunuyor. 
Hyundai sahibi güvenlik kuvvetleri ve birinci derece yakınları, periyodik bakım parçalarında, işçiliklerinde, debriyaj, fren, süspansiyon, egzoz, klima parça ve işçiliklerinde yüzde 15 indirim imkanı elde ediyorlar. 

Hyundai, aracını yaza hazırlamak, ücretsiz check up yaptırmak, Blue Card ile birlikte sunulan avantajlardan yararlanmak ve ayrıca yeni Hyundai modelleri ile test sürüşü yapmak isteyen tüm Hyundai sahiplerini, Hyundai Yetkili Servisleri’ne davet ediyor.