Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BP DE 20 TLLİK HEDIYE YAKIT PUAN FIRSATI

BP’nin yeni kampanyasında, 30 Mayıs – 3 Temmuz tarihleri arasında BP’den 350 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alan BP Club üyeleri, kaz...

BP’nin yeni kampanyasında, 30 Mayıs – 3 Temmuz tarihleri arasında BP’den 350 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alan BP Club üyeleri, kazanacakları 20 TL’lik BP Club puanları 18 Temmuz’a kadar yapacakları yakıt alımlarında kullanabilecekler 

Yeni kampanyası “Burda Gol Yemezsin” kapsamında milli kaleci Rüştü Reçber ve oğlu Burak ile marka yüzü Mustafa Sandal’ı biraraya getiren BP, 30 Mayıs – 3 Temmuz tarihleri arasında istasyonlarından yakıt alımı yapacak müşterileri için BP Club puan kazanacakları bir kampanya başlattı. 

Kampanya süresinde BP Club üyesi olan kampanyaya katılan BP istasyonlarından 350 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alanlar, 20 TL’lik BP Club puan kazanacak. 

Müşteriler, kazanacakları 20 TL’lik BP Club puanlarını, 18 Temmuz tarihine kadar BP Club üyesi BP istasyonlarından yapacakları yakıt alımlarında kullanabilecekler. 

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, BP yazıp bir boşluk bırakarak 16 haneli BP Club kart numaralarını ve bir boşluk daha bırakarak aracın plakasını yazıp 2802’ye kısa mesaj (SMS) göndermesi yeterli olacak. İlk kez BP Club üyesi olacak müşterilerin ise öncelikle kartlarını aktifleştirmesi gerekiyor. 

Kartların aktifleştirilmesi için AKTIF yazıp bir boşluk bırakarak 16 haneli BP Club kart numarasını yine bir boşluk bırakarak AD ve tekrar boşluk bırakarak SOYAD’ın 2802’ye kısa mesaj (SMS) olarak gönderilmesi gerekiyor.