Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

10. NESİL HONDA CİVİC HATCHBACK KAMUFLAJLI GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz sene 10. nesil sedan modeli duyurulan Honda Civic'in hatchback versiyonu Alp'lerde kamuflajlı olarak görüntülendi. Model...

Geçtiğimiz sene 10. nesil sedan modeli duyurulan Honda Civic'in hatchback versiyonu Alp'lerde kamuflajlı olarak görüntülendi. Modelin 2017 başında piyasaya sürülmesi bekleniyor. 


Honda'nın başarılı orta sınıf modeli Civic geçtiğimiz sene New York Otomobil fuarında tanıtılan 10. jenerasyonuyla yenilenmişti. Şu ana kadar sedan ve coupe versiyonları ortaya çıkan aracın hatchback versiyonu ise suskunluğunu koruyordu. 

Kamuflajlı Civic Hatchback'e ait internete düşen yeni görseller aracın nihai tasarımını dair ipuçları barındırıyor. Alp'lerdeki testleri esnasında görüntülenen aracın ekim ayındaki 2016 Paris Auto Show'da tanıtılması bekleniyor. 

Yeni Civic Hatchback'in 2017'nin ilk aylarında Avrupa pazarında satışa sunulması planlanırken daha sonrasında ABD ve diğer pazarlara da ihraç edilmesi bekleniyor. 

10. nesil Civic Sedan'ın DNAsının %80'ini taşıyacak olan modelin bu nedenle ön yüzüne ait tasarım bilgisine sahibiz de denilebilir. Yeni Civic Hatchback'in Avrupalı rakipleri karşısında ne şekilde mücadele edeceğini bekleyip hep birlikte göreceğiz.donanımhaber