Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TÜRK TELEKOMLULARA AVİSTE YÜZDE 40 İNDİRİM

Avis Araç Kiralama’da % 40 İndirim! Bu tekliften faydalanmak için Türk Telekom (TT, TTNET veya Avea’dan herhangi biri) kurumsal müşterisi ...

Avis Araç Kiralama’da % 40 İndirim! Bu tekliften faydalanmak için Türk Telekom (TT, TTNET veya Avea’dan herhangi biri) kurumsal müşterisi olmanız gerekmektedir. 

Avis’ten % 40 İndirim Kazanmak için: AVS boşluk Vergi Kimlik Numarası veya TC Kimlik Numarası yazıp 6606’ya SMS gönderilmesi ve şifre temini gerekmektedir. 

 Şifreler tek kullanımlıktır. Şifrenizin yer aldığı sms’i ödeme sırasında Avis ofislerindeki yetkiliye ileterek kampanyadan yararlanabilirsiniz. Gelen şifreyi araç kiralama esnasında ofis yetkililerine iletmeniz gerekmektedir. 

Kampanya Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Teklif 30.06.2016 tarihine kadar geçerli olacaktır. % 40 indirim aylık veya yıllık araç kiralamalarında geçerli değildir. 26 güne kadar olan araç kiralamaları için geçerlidir. % 40 indirim filo kiralamalarında geçerli değildir. 

Araç kiralamalarında Avis Genel Kiralama Bilgileri ve Koşulları geçerlidir. Rezervasyon zorunludur. Kampanyadan başarılı katılım gösteren ilk 10.000 firma faydalanabilecektir. İndirim şifresinin son kullanım tarihi 30.06.2016 ’dır. 

Bu tarihten sonra kullanılan şifreler geçersiz olacaktır. %40 indirim yurtiçi kiralamalarında geçerlidir. Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Avis Rent a Car Ltd. ve TÜRK TELEKOMUNİKASYON A.Ş. de saklıdır. Kampanyaya 18 yaşından büyükler katılabilir. 6606’ya gönderilen kısa mesajlar bağlı bulunduğunuz operatör tarifesine göre 1 standart SMS ücreti olarak yansıtılır.