Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TEB TOTAL CARD İLE TOTALDE YÜZDE 5 İNDİRİM FIRSATI

TEB TOTAL Card ile anlaşmalı TOTAL istasyonlarında, tüm akaryakıt ve otogaz alışverişlerinizde anında ve sürekli %5 indirim kazanın! Bedava...

TEB TOTAL Card ile anlaşmalı TOTAL istasyonlarında, tüm akaryakıt ve otogaz alışverişlerinizde anında ve sürekli %5 indirim kazanın! Bedavaya gezmenin tadını çıkarın! 

TEB Total Card bonus özellikli bir karttır ve TEB Bonus Card'ın tüm avantajlarına sahiptir. Bonus kazanır, taksitle alışveriş yaparsınız. 

TEB TOTAL Card ile Bonus üyesi mağazalarda taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Size özel kampanyalarla ekstra bonus kazanabilir, kazandığınız bonuslarla bedava alışveriş yaparsınız. Araç asistans hizmetleri ile hayatınızı kolaylaştırır. 

Aracınızla yolda kaldığınızda, lastiğiniz patladığında ya da aracınızın trafik muayenesini yaptırmak için kimi arayacağınızı bilemediğinizde TEB TOTAL Card yanınızda. TEB Seyahat Hattı ile ayrıcalıklı seyahat hizmeti alırsınız. 

TEB Seyahat Hattı’ndan kartınızda birikmiş bonuslarınızı kullanarak tüm seyahat hizmetlerini alabilirsiniz. Dilerseniz TEB TOTAL Card’ınızla taksitle de ödeyebilirsiniz.