Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SEAT İLE TAKIMINI DESTEKLE

Euroleague Basketball ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı’nın destekçisi olan SEAT Türkiye’nin geliştirdiği “SEAT ile Takımını Destekle” ...

Euroleague Basketball ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı’nın destekçisi olan SEAT Türkiye’nin geliştirdiği “SEAT ile Takımını Destekle” dijital suratlar uygulaması ile basketbol tutkunları kendilerinin veya arkadaşlarının fotoğraflarını gönül verdikleri basketbol takımlarının renginde boyayabiliyor. 

Türkiye Basketbol Ligi’nde 2014 yılından bu yana mücadele eden Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı’na ve 2015 yılında da üç yıl süreyle Turkish Airlines Euroleague ve Eurocup’a sponsor olan SEAT Türkiye, basketbola desteğini spor severlere sunduğu keyifli bir uygulamayla sürdürüyor. 
SEAT Türkiye tarafından geliştirilen “SEAT’la Takımını Destekle” uygulaması, basketbol tutkunlarına kendilerinin veya arkadaşlarının fotoğraflarını gönül verdikleri basketbol takımının renklerinde boyamasına imkan veriyor. 

Kullanıcılar ayrıca fotoğraflarına seçtikleri takıma uygun çerçeve de ekleyebiliyor. Son aşamada ise bu fotoğrafları sosyal medya hesaplarında da paylaşabiliyorlar. SEAT’la Takımını Destekle uygulamasına, Apple Store ve Google Play’den ücretsiz olarak ulaşılabiliyor.