Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OTOMOBİL SPORLARINDA RENKLİ HAFTA SONU

28-29 Mayıs tarihlerinde otomobil sporlarında 4 ayrı branşta Türkiye Şampiyonası yarışı gerçekleştiriliyor.  İstanbul Olimpiyat Stad...

28-29 Mayıs tarihlerinde otomobil sporlarında 4 ayrı branşta Türkiye Şampiyonası yarışı gerçekleştiriliyor. 

İstanbul Olimpiyat Stadı’nda drift yarışı, Düzce Kaynaşlı’da tırmanma yarışı, Ankara Mühye’de offroad yarışı ve İzmit Körfez Pisti’nde karting yarışı adrenalin tutkunlarını bekliyor… 

DRIFT PİLOTLARI İSTANBUL’U SALLAYACAK 
Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası’nın ikinci yarışı, Drift Kulübü tarafından 25 pilotun katılımı ile Atatürk Olimpiyat Stadı otoparkında gerçekleştirilecek. 

28 Mayıs Cumartesi günü antrenman yapacak olan drift pilotları, 29 Mayıs pazar günü saat 11:00'den itibaren sıralama turları ve sonrasında eşleşmelerle pisti dolduran otomobilseverlere adrenalin dolu saatler yaşatacaklar. 

KAYNAŞLI BİR KEZ DAHA TIRMANMA İLE BULUŞUYOR 
Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından organize edilen 2016 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 3.ayağı 28-29 Mayıs tarihlerinde Kaynaşlı’da gerçekleştirilecek. 

4 ayrı kategoride 32 sporcunun yarışacağı organizasyon 29 Mayıs Pazar günü, sabah 09:00'da antrenman çıkışları ile başlayacak. Kaynaşlı Dipsizgöl Köyü ile Topuk Yaylası arasındaki 6 km. uzunluğundaki parkurda 3 çıkış üzerinden düzenlenecek olan yarışın 1.çıkışı 12:30'da, ikinci çıkışı 14:00'de ve üçüncü çıkışı ise 15:30'da... 

OFFROADDA SIRA ANKARA’DA 
Türkiye Offroad Şampiyonası 3.yarışı kısa adı ANDOFF olan Ankara Offroad Kulübü tarafından 28-29 Mayıs tarihlerinde Ankara Mühye’de gerçekleştirilecek. 28 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’de start alacak olan yarışa hem sporcu, hem de seyirci açısından yüksek bir katılım bekleniyor. 

Ankara’da ekipleri hayli zorlu bir parkur beklerken, seyirciler yine unutulmaz anlar yaşayacaklar. Dik tümseklerden, zorlu inişlerden, dar geçitlerden ve su geçişlerinden oluşan etap 39 kapıdan oluşuyor. 

KARTİNG HEYECANI KÖRFEZ’DE DEVAM EDİYOR 
2016 Türkiye Karting Şampiyonası, 28 Mayıs Cumartesi günü kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından İzmit Körfez Karting Pisti'nde düzenlenecek 3.ayak yarışları ile devam ediyor...

 7-12 yaş arası sporcuların katılımına açık Formula Mini, 13-16 yaş arası Formula Junior, 15 yaş üzeri Formula Senior ve 32 yaş üzeri Formula Master olmak üzere 4 ayrı kategoride koşulacak olan yarışlar, 08:30'da serbest antrenmanlar ile başlayacak, 13:45'ten itibaren koşulacak 3'er yarışın ardından 18:20'deki ödül töreni ile son bulacak.