Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HONDA CB125 ACE MODELİ İÇİN İKİ FARKLI ÇOK AVANTAJLI KAMPANYA

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Honda, Mayıs ayı boyunca CB125 ACE modeline özel 2 farklı kampanyayı aynı anda başlattı.  1 –...

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Honda, Mayıs ayı boyunca CB125 ACE modeline özel 2 farklı kampanyayı aynı anda başlattı. 

1 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında Honda, CB125 ACE müşterilerine 2 farklı seçenekte kampanya sunuyor. 

Taksit ile CB125 ACE sahibi olmak isteyen Bonus Card sahibi müşterilerimiz, 9 taksitte yüzde 0 faiz fırsatından yararlanıyorlar. 

Üstelik 250TL’lik indirim de Honda’dan hediye. Peşin almak isteyen müşterilerimiz ise toplamda 400TL’lik indirimden faydalanarak, 3.850TL’ye CB125 ACE sahibi olacaklar. 

Yakıt Ekonomisi ve Dayanıklılık Çevreci motoru, hayli dayanıklı ve güvenilir 125cc motoru ve geliştirilmiş yük taşıma kapasitesi ile CB125 ACE günlük ulaşım için en çok tercih ettiğiniz motosiklet olmaya aday. 

Son derece rahat düz selesi, gidonla birlikte hareket eden ön far tasarımı ve -pratik kullanımın vazgeçilmezi olan- akü bittiğinde pedal marş ile çalıştırılabiliyor olması ile vazgeçilmezleriniz arasına girmeyi başaracak. CB 125 ACE, hafifliği ve Honda kalitesiyle birlikte gelen dayanıklılığıyla Honda Bayilerinde sizlerle buluşmayı bekliyor.