Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DS 5 1.6 DİZEL OTOMATİK 113 BİN 400 TLDEN SATIŞTA

Fransız premium otomobil markası DS, ortalama 4.0 lt/100 km yakıt tüketimiyle dikkat çeken 1.6 BlueHdi 120 HP’lik dizel motor ve EAT6 tam o...

Fransız premium otomobil markası DS, ortalama 4.0 lt/100 km yakıt tüketimiyle dikkat çeken 1.6 BlueHdi 120 HP’lik dizel motor ve EAT6 tam otomatik şanzıman kombinasyonuna sahip DS 5 modelini iki farklı donanım paketiyle 113.400 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sundu. 

Fransız premium otomobil geleneğini yeniden canlandırmak amacıyla yollara çıkan Yeni DS 5, beklenen dizel motor ve otomatik şanzıman kombinasyonu ile Türkiye’de satılmaya başlandı.

 “Spirit of Avant-Garde” mottosu ile teknoloji, kalite ve estetiği birleştiren DS 5, ortalama 4.0 lt/100 km, şehir dışı kullanımında ise 3.6 lt/100 km yakıt tüketimi sunan, 120 HP güç üreten 1.6-litrelik BlueHdi dizel motor ve EAT6 tam otomatik şanzımana kavuştu. Chic donanımında 113.400 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan Yeni DS 5 1.6 dizel BlueHdi 120 HP EAT6, So Chic donanım paketinde 119.350 TL fiyata sahip. 


D segmentinde tasarımıyla en avangard, en sportif seçenek olarak dikkat çeken DS 5, sunulan yeni motor-şanzıman ikilisiyle de en tasarruflu modellerden biri oluyor. Chic ve So Chic adında iki farklı donanım paketinde sunulan DS 5’te zengin donanımıyla dikkat çeken DS 5 So Chic’i daha da özel kılmak isteyenler için bir dizi ilave opsiyon sunuluyor. 

3 bölmeli “Kokpit Cam Tavan”’ın standart olarak sunulduğu DS 5 So Chic’te, “DS LED Vision” (Xenon ve LED far grubu), Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma, 7 inç Dokunmatik Ekran, Navigasyon Sistemi, Geri Görüş Kamerası ve Head-up Display Ekranı dikkat çeken opsiyonlar arasında yer alıyor.  

Fransız tarzı estetiğin ince dokunuşları…  
Seçkinliğe ve incelikle işlenmiş ayrıntılara büyük özen gösteren Yeni DS 5, tasarım özellikleri ile hem günümüzün hem de geleceğin tüm DS otomobillerinin özelliklerini taşıyor. Markanın tasarım ekiplerinin 60 yıl öncesinin orijinal DS modelinden esinlenerek tasarladıkları “Yeni DS 5” modeli, renk seçenekleri ve kabin içi detaylarıyla sıra dışı olmaya devam ediyor. 

Yeni DS 5’in kendine özgü kokpit tavanı, uçakların büyüleyici ve merak uyandıran kumanda panellerine benzer şekilde tasarlandı. Üç farklı cam bölümden oluşan ve yolcu kabinini en iyi şekilde aydınlatmak amacıyla düzenlenen bu tavan, hem gündüz hem gece benzersiz bir ışık ambiyansı yaratıyor. 

Yeni DS 5'in her detayı, hem rafine bir estetik anlayışı hem de yolcuların konforunu düşünen teknolojiler etrafında toplanmış. Yeni DS 5'in araç içi detaylarında, alüminyum ve deri gibi malzemelerin özenli kullanımı ve sıra dışı tarzı hemen göze çarpıyor.  

Yeni “DS Wings” Avant - Garde Tasarımı 
Yeni DS 5, DS LED Vision ile daha dinamik bakışlara sahip. Yeni DS 5'in ızgarası, DS Wings adı verilen zarif yeni logosu ve mücevher gibi işlenmiş yeni farları ile parlıyor. 

Farlar, LED ve Xenon teknolojilerini birleştirirken aynı anda DS markasının estetiği her zaman ön planda tutmayı başaran anlayışını kusursuzca gözler önüne seriyor. 

Yeni dokunmatik ekran 
Yeni DS 5'te, DS’in yeni nesil 7 inç dokunmatik renkli ekranı tercih ediliyor. Yeni dokunmatik ekran navigasyon sistemiyle birleşerek, otomobilin tüm işlevlerine kolay erişim sağlıyor ve kabin ergonomisini artırıyor.