Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SAATLİK ARAÇ KİRALAMA MARKASI ZIPCAR 40 NOKTADA HİZMET SUNUYOR

Otokoç Otomotiv işbirliği ile geçtiğimiz sene Türkiye’de hizmete başlayan dünyanın lider araç paylaşım markası Zipcar, yeni yatırımlarla İs...

Otokoç Otomotiv işbirliği ile geçtiğimiz sene Türkiye’de hizmete başlayan dünyanın lider araç paylaşım markası Zipcar, yeni yatırımlarla İstanbul ve Antalya’da yaygınlaşıyor. 

İstanbul’da merkezi ve stratejik 40 noktada yer alan Zipcar, Antalya’daki havalimanı lokasyonunda hizmet sunuyor. Konuyla ilgili görüşlerini belirten Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici; ” 2015 yılı Nisan ayında hizmet vermeye başladığımız Zipcar ile yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz. 

20’li adetlerden bugün geldiğimiz noktada 40 farklı lokasyona ulaştık. İstanbul’un merkezi ve stratejik 40 lokasyonunda yer alıyoruz ayrıca Antalya’da da hizmet veriyoruz 

Hizmete başladığımız günden bu zamana kadar 80 araçlık parkımız ile 24 kere dünya etrafında dönmeye eşit bir kilometre yapıldı. Toplam kullanım süresi ise 45 bin saat civarında, yani 5 yıldan fazla kullanım gerçekleşti. 
Geleceğin işi olarak tanımladığımız Zipcar ile iş planımıza uygun şekilde genişleme ve lokasyona bağlı araç artışına devam ediyoruz” dedi. 

Saatlik olarak rezerve edilebilen araç paylaşım sistemi ile tüm dünyada şehir hayatına hız ve konfor katan Zipcar, kolay üyelik sistemi ve modern araçlarıyla benzersiz bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. 

Aylık 10 TL veya yıllık 75 TL karşılığında üye olunabilen Zipcar, saati 11 TL’den başlayan kullanım ücreti ile araç paylaşımı hizmeti sunuyor. Zipcar kullanıcıları 30 km’ye kadar ücretsiz yakıt imkanından yararlanırken sigorta gibi ilave maliyetlerden de kurtuluyor.