Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PEUGEOT MART KAMPANYASI

Peugeot 208 Sürüş keyfi Peugeot i-Cockpit ile standartların üzerine çıkıyor Peugeot, teknolojik ve konforlu bir araç sahibi olmak isteye...

Peugeot 208 Sürüş keyfi Peugeot i-Cockpit ile standartların üzerine çıkıyor Peugeot, teknolojik ve konforlu bir araç sahibi olmak isteyen tüketicilere Mart ayına özel fırsatlar sunuyor. 


Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, 3D Led farlar gibi birçok teknolojik donanımı sunan ve Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini standartların üzerine taşıyan Peugeot 208, SUV ailesinin başarılı üyesi Peugeot 2008 ve Euro 6 normlarına uygun 

BlueHDi motor seçeneği ile yakıt tüketimi ve emisyon salınımları açısından çıtayı yükselterek sınıfının standartlarını yeniden belirleyen BlueHDi EAT6 Tam Otomatik Dizel versiyonlarının da sunulduğu 308, 3008, 5008 ve 508 modelleri Peugeot Showroomları’nda Mart ayına özel fırsatlarla sizleri bekliyor. 

Peugeot Hafif Ticari ürün gamının başarılı modelleri olan Bipper Tepee ve Partner Tepee modellerinde ise 15.000 TL için 15 ay %0 faizli kredi imkanları müşterilere sunuluyor.