Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

60 BİNİNCİ MERCEDES BENZ SPRİNTER TÜRKİYEDE SATILDI

Mercedes-Benz’in Türkiye’de satılan 60.000’inci Sprinter aracını Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Otomotiv aracılığı ile filosuna...

Mercedes-Benz’in Türkiye’de satılan 60.000’inci Sprinter aracını Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Otomotiv aracılığı ile filosuna ekleyen Yalova merkezli Nesgün Turizm, tur, transfer, gezi, okul servisleri ve personel taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteriyor. 

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde gerçekleşen tören ile Sprinter 19+1 okul aracını teslim alan Nesgün Turizm 28 araçlık filosundaki Mercedes-Benz Sprinter sayısını bu teslimat ile 8 adede çıkarttı. 

Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Grup Direktörü Tufan Akdeniz, Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Hafif Ticari Araçlar İkinci El Satış Müdürü Faruk Özer ve Hafif Ticari Araçlar Pazarlama Müdürü Onur Ahi, Nesgün Turzim ortağı Sinan Gündüz, Nesgün Turzim ortağı ve şirket müdürü Ömer Eski, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Otomotiv Kocaeli Genel Müdürü Levent Gürel ve Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii ve Mengerler Otomotiv Kocaeli Satış Müdürü Hakan Gökalp katıldılar. Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Satış &Pazarlama Müdürü Tufan Akdeniz: “Şirketimiz 2015 yılında 8.440 adetlik hafif ticari araç satışı gerçekleştirerek yeni bir başarıya imza attı. 

Okul ve personel taşımacılığının yanı sıra turizm ve şehiriçi yolcu taşımacılığında da önemli bir role sahip olan Sprinter aracımızın 60.000’inci satışını gerçekleştirdik. 60.000’inci Sprinter’i filosuna dahil ederek Mercedes-Benz marka araç sayısını arttıran Nesgün Turizm’e şirketimizle gerçekleştirdiği iş birliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Nesgün Turizm ortaklarından ve aynı zamanda şirket müdürü olan Ömer Eski: “Mercedes-Benz Türk ve Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Otomotiv’e destekleri için teşekkür ederiz. 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in faiz avantajlarını kullanarak satın aldığımız için memnunuz. Ayrıca 60.000’inci Sprinter’in filomuzda yer almasından büyük bir onur duyuyor ve Mercedes-Benz Türk ile işbirliğimizin uzun süreli olmasını diliyoruz.” dedi. 
Dinamik ve gelişmekte olan taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına güvenli, konforlu ve düşük işletme maliyetine sahip hafif ticari araç modelleri ile hızlı ve etkin şekilde cevap veren Mercedes-Benz Türk, aynı zamanda Türkiye’nin bir çok noktasında bulunan servis imkânları, bakım, geri alım ve kredi hizmetleriyle de sektörün beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak gelişimlerini desteklemeye devam ediyor. 

Mercedes-Benz Sprinter Okul Servisi Taşımacılık sektöründe lider olan Mercedes-Benz, müşterilerine farklı uzunluk, yükseklik, ağırlık ve dingil mesafesi seçenekleri sayesinde çok sayıda versiyonu ile hafif ticari araç modeli Sprinter’da 3 farklı gövde uzunluğu ve 3 farklı aks mesafesi ile ergonomi ve konforu bir arada sunuyor. Euro 6 motora sahip Sprinter araçlar geniş ve özel donanım yelpazesi ile sınıfında en fazla alternatifi sunuyor. 

Mercedes-Benz Sprinter araçlar yolcuların ve sürücülerin beklentilerinden yola çıkarak okul servislerinde öğrencilerin güvenliğini artıran özel donanım ve ekipmanları standart olarak sunuyor. Sprinter, öğrenciler ve sürücüler için sunduğu ayrıcalıklı güvenlik ve konfor donanımlarının yanı sıra satın alma, kullanım maliyetlerindeki avantajları ve yüksek ikinci el değeri ile pazarda en çok tercih edilen model olarak öne çıkıyor. 

Kendi kategorisinde en güvenli araç olan Sprinter, yönetmeliklere uygun olarak 3 noktalı ve gergili emniyet kemerleri, rüzgâr savrulma asistanı, yağmurda fren desteği, rampa kalkış desteği, adaptif fren lambaları, sıkışmayı önleyen orijinal elektrikli kapıları, çarpışma önleme asistanı ve okul araçlarında standart olarak kullanılan kamera sistemi ile öğrencilerin güvenli yolculuk yapmasını sağlıyor. Araç, vücudun sırt bölgesini kavrayan ergonomik koltukları sayesinde rahatlığı da ön plana çıkarıyor.