Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ SUBARU XV 83 BİN 990 TL DEN SATIŞTA

Kompakt boyutlar, simetrik sürekli dört çeker özelliği ve dikkat çekici tasarımıyla Crossover segmentinin en beğenilen modellerinden olan S...

Kompakt boyutlar, simetrik sürekli dört çeker özelliği ve dikkat çekici tasarımıyla Crossover segmentinin en beğenilen modellerinden olan Subaru XV makyajlı yüzüyle Türkiye’de satışa sunuldu. 

Yeni bir yüze kavuşan Subaru XV’nin hem iç hem de dış tasarımında belirgin farklılıklar göze çarpıyor: Otomobilde yeni ön ızgara ve ön tampon, elegan bir hava veren kapı çerçevesinde ve sis farlarında bulunan kromaj detaylar, sportif bir görünüm kazandıran genişletilmiş arka spoyler ile ledli yeni arka far grubu dikkat çekiyor. 
İç mekanda ise yeni jenerasyon parlak siyah iç kaplamalar, yeni tip direksiyon simidi, yeni kumaş döşeme seçeneği ile direksiyon ve koltuklarda turuncu dikişler bulunuyor. 

Simetrik sürekli dört çeker özelliğini 1.6 litrelik motor ve CVT otomatik şanzıman ile birlikte sunan 2016 model yılına ait yeni XV’nin Comfort donanım paketine sahip versiyonu 83.990 TL, Elegance versiyonu 94.990 TL, Premium versiyonu ise 101.990 TL’lik fiyatlarıyla Subaru bayilerinde satışa sunuluyor. 

C sınıfı crossover kategorisinde konumlanan, hem arazide hem de şehirde kullanım kolaylığı sunan Subaru XV yenilenen yüzü ile otomobilseverlerin beğenisine sunuldu. 

Güvenlik, sağlamlık ve sportiflik gibi markanın köklü geçmişinin en belirgin özelliklerini bünyesinde barındıran Subaru XV, yeni gövde renkleri, tasarım detayları, konfora vurgu yapan yeni direksiyon ve döşemeleri ile dikkat çekiyor.  
Dinamizmi ifade eden yeni gövde renkleri 
Mevcut renklerin dışında “Gökyüzü” ve “Okyanus” mavisi olmak üzere 2 yeni renk seçeneği de eklenen makyajlı Subaru XV’de hem iç hem de dış tasarımında belirgin farklılıklar göze çarpıyor. 

Otomobilde yeni ön ızgara ve ön tampon, elegan bir hava veren kapı çerçevesinde ve sis farlarında bulunan kromaj detaylar, sportif bir görünüm kazandıran genişletilmiş arka spoyler ile ledli yeni arka far grubu aracı daha sportif ve çekici bir forma sokuyor.  

Daha konforlu bir yolculuk 
İç mekanda ise yine daha sportif ve elegan bir görünüm sağlayan yeni jenerasyon parlak siyah iç kaplamalar, yeni tip direksiyon simidi, yeni kumaş döşeme seçeneği ile direksiyon ve koltuklarda turuncu dikişler bulunuyor. 

Özellikle ailelerin ve doğada açık hava aktivitelerini yapmaktan hoşlananların tercih ettiği Subaru XV, standart olarak sunulan simetrik sürekli dört çeker özelliği ve 22 cm minimum yerden yüksekliği ile her türlü yol koşulunda keyifli sürüş sunuyor. 

Outdoor hobilerinin yoğun şekilde gerçekleştirildiği ABD’de Subaru XV, tüketicilerin en çok tercih ettikleri kompakt SUV’lerden birisi olarak gösteriliyor ve büyük satış başarısı elde etmiş durumda. 

Teknik Özellikler Motor: 1.6 Litre Boxer Motor Motor Hacmi: 1600 cc Şanzıman: Lineartronic Maksimum güç: 114 Hp Maksimum tork: 150 Nm/ 4000 d/d Maksimum hız: 179 km/s 0 -100 km/s hızlanma: 13,8 sn Yakıt tüketimi (ortalama): 6.3 lt/100 km