Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VODAFONE KAMULULARA ULUSOYDA % 50 İNDİRİM FIRSATI

29 Şubat 2016’ya kadar Vodafone Akıl Küpü Kamu tarifelerindeki abonelerimize özel, Ulusoy’da tek yön bilet alımlarında %50 indirim!  ...

29 Şubat 2016’ya kadar Vodafone Akıl Küpü Kamu tarifelerindeki abonelerimize özel, Ulusoy’da tek yön bilet alımlarında %50 indirim! 

KAMU yazıp 6666’ya SMS gönderen Vodafone Akıl Küpü Kamu aboneleri, telefonlarına gelen şifrelerini Ulusoy websitesinde belirtilen alana girerek veya Ulusoy satış ofislerindeki ilgili kişilere söyleyerek Kampanyadan yararlanabilirler. 

Bu kampanya, 29 Şubat 2016'ya kadar geçerlidir. Kampanya süresi boyunca Kamu Mavi Akıl Küpü ve Kamu Kırmızı Akıl Küpü abonelerine Ulusoy’dan aldıkları tek yön otobüs biletlerinde %50 indirim sunulacaktır. 

Vodafone Kamululara özel Akıl Küpü aboneleri kampanyadan faydalanmak için KAMU yazıp 6666’ya göndererek ya da Avantaj Cepte üzerinden kampanya sifrelerini alabilirler. Kampanya sifresi için gönderilen ve alınan SMS’ler ücretsizdir. Sifrelerini alan aboneler, telefon numaraları ve sifrelerini www.ulusoy.com.tr internet sitesinde belirtilen alana girerek, Ulusoy bilet satıs ofislerinde ilgili kisilere söyleyerek kampanyadan yararlanabilirler. 

Kampanya kapsamında satın alınan biletler açıga alınamaz ve iade edilemez. Kampanya kosulları geregince bir otobüste maksimum 10 kampanyalı koltuk sınırı olacaktır. Bilet satıslarında Ulusoy firmasının genel bilet satıs kuralları geçerlidir. Bu kampanya, Ulusoy firması altında bulunan diger indirim kampanyaları ile birlestirilemez. 

Vodafone Kamululara özel Akıl Küpü tarife aboneleri kampanya süresi boyunca kampanyadan tek yön bilette 1 kez yararlanabilirler. Kampanyadan sadece aktif aboneler faydalanabilir.