Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İNGBANKTAN BEDAVA OTOBÜS BİLETİ FIRSATI

Kamil Koç bilet satış noktalarındaki ingbank standlarından veya kamilkoc.com.tr adresinden, 15 Nisan'a kadar kredi başvurunuzu yapın ve...

Kamil Koç bilet satış noktalarındaki ingbank standlarından veya kamilkoc.com.tr adresinden, 15 Nisan'a kadar kredi başvurunuzu yapın veya onaylı kredi kartınızı teslim alana kamilkoçtan otobüs bileti hediye 

Kampanyada sadece Kamil Koç lokasyonlarındaki stand/kiosk, SMS ve kamilkoc.com.tr sitesinden kredi kullanan ve/veya onaylanan kredi kartı teslim edilmiş olan Kamil Koç yolcuları faydalanabilir. 

Kamil Koç’un her bireysel kullanıcısı / müşterisi işbu sözleşme kapsamındaki kampanyada sadece birkez faydalanabilir. Kampanya kapsamında verilecek olan bedava biletlerin 01 Şubat tarihinden 30 Nisan 2016’ya kadar satın alınması gerekmektedir. 

Bu tarihler dışında satın alınan biletler kampanya dışıdır. Kampanya aynı dönemde yapılan ikinci bir kampanya ile birleştirilemez. Hediye biletler her otobüste toplam koltuk kapasitesinin %10’u ile sınırlıdır. Kampanya 3.000 adet biletle sınırlıdır. 

Hediye Bilet kampanyasından faydalanabilmek için Kamil Koç kanalı ile kredi kullanan ve/veya onaylanan kredi kartı teslim edilmiş Kamil Koç müşterilerinin telefonuna takip eden hafta SMS ile hediye bilet kodu gönderilecektir. Hediye bilet kodlarının 30 Nisan 2015 tarihine kadar kullanılması gerekir. 

Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirir. Hediye bilet kodları sadece Kamil Koç’un fiziki bilet satış noktaları, masa üstü ve web sitesi çağrı merkezinde kullanılabilir. Hediye Bilet Kodları gönderildikten sonra kodun güvenliğinden kullanıcı / ilgili kişi sorumludur.