Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAI DEN CENEVREDE YENİ BİR DÜNYA PRÖMİYERİ

Hyundai, bu yıl 86’ıncısı düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni bir modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek.  Tüm zamanl...

Hyundai, bu yıl 86’ıncısı düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni bir modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek. 

Tüm zamanların en teknolojik ve en yenilikçi hibrit teknolojisine imzasını atarak IONIQ modelini üreten Hyundai, elektrikli, plug-in benzinli hybrid ve elektrikli hybrid (HEV) motoru sadece tek bir model çatısı altında buluşturuyor. 

Hyundai IONIQ, bu önemli yeniliğiyle beraber dünyadaki ilk alternatif yakıtlı otomobil olma özelliğine de sahip. Modern dizaynı ve geriye doğru uzanan göz kamaştırıcı hatlarıyla gelecek nesil Hyundai otomobillerinin nasıl olacağı sorusuna da cevap vererek heyecan uyandıran IONIQ, geleneksel akıcı tasarım felsefesinin evrim geçirmiş hali olarak kabul ediliyor. 

Geleceğe yönelik etkileyici tasarımıyla Hyundai’nin geleneksel çizgilerine bambaşka bir bakış açısı getiren IONIQ, hibrid sınıfına üstün bir yakıt ekonomisi sunacak. 

IONIQ, sınıf liderliğini hedeflediğinden yakıt verimliliği haricinde konforlu iç mekanı, çekici tasarımı, eğlenceli sürüş özellikleri ve üst düzey donanımlarıyla da öne çıkıyor. 
Hyundai’nin Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki en önemli yeniliği olacak olan IONIQ, segmentindeki güncel Hyundai modellerinden yüzde 25 daha hafif bir gövdeye sahip. 

Bu sayede daha ekonomik bir tablo çizecek olan otomobil, günümüzün mobilite ihtiyaçlarına da son derece etkili bir alternatif olacak. Hyundai’nin fuardaki bir diğer yeniliği ise Genesis markası olacak. 

Yeni ve lüks bir marka olarak hayatına devam eden Genesis, ilk modeli olan G90’ı Avrupa pazarında ilk kez görücüye çıkaracak. Hyundai IONIQ Dünya Prömiyeri, 1 Mart Salı günü saat 10:30’da altıncı salondaki Hyundai standında gerçekleştirilecek.