Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HERO İLE MOTOSİKLETTE KİRALAMA DÖNEMİ BAŞLIYOR

Hero Türkiye distribütörü Soysal Group bünyesinde kurulan Hero Filo, motosiklette hesaplı kiralama dönemini başlattı. Aylık 299 TL den başl...

Hero Türkiye distribütörü Soysal Group bünyesinde kurulan Hero Filo, motosiklette hesaplı kiralama dönemini başlattı. Aylık 299 TL den başlayan fiyatlarla tüm firmalar motosiklet kiralayabiliyor. 

Kiralama yapan firmaların yakıt hariç motosikletin tüm vergi, eğitim, bakım, yol yardım, ikame araç, muayene, yedek parça ihtiyaçları yerinde karşılanıyor. 

Böylece işletme sahipleri filosu için hiçbir takip yapmadığı gibi sürpriz hiçbir harcama ile karşılaşmadan ve 2. El değer kaybı endişesi duymadan sorunsuz bir şekilde dağıtım yapabiliyor. 

12 ay, 24 ay ve 30 aylık dönemler halinde kiralanabilen araçlara işletmenin ihtiyacına göre koruma barları, taşıma kutusu ve aparatları uygulanıyor. 

Yemek, paket, değerli evrak, su damacanası için özel donanıma sahip araçlar Hero Filo mobil ekipleri tarafından periyodik aralıklarla bakım hizmeti alıyor. 

Kiralama uygulamasından belediye, kurye, posta, ilaç, gümrük, kargo şirketleri ve yemek servisi yapan restaurantlar yararlanabiliyor. Hero Filo, başta İstanbul olmak üzere birçok noktada kiralama hizmetine başladı. 

İşletmeler hesaplı fiyatın yanı sıra Hero modellerinin düşük yakıt sarfiyatı avantajı nedeni ile kiralama yöntemini tercih ediyor. Hero ticari modelleri 1 LT ile 50 KM üzerinde yol alabiliyor.