Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD 2017 GT SATIN ALMAK İSTEYENLERİN ARASINDAN SEÇİM YAPACAK

Ford, yılın sonralarına doğru satışına başlayacağı ve yılda sadece 250 adet üreteceği GT için alıcıların belirli kriterleri karşılamasını b...

Ford, yılın sonralarına doğru satışına başlayacağı ve yılda sadece 250 adet üreteceği GT için alıcıların belirli kriterleri karşılamasını bekliyor. 

Online başvurular bu ay içerisinde başlayacak. Ford, süper otomobili GT için hazırlıklarını sürdürüyor. Firma, yılda 250 adet üreteceği süper otomobili satın alacakların otomobili gerçekten kullanacağından emin olmak istiyor. 

Ford, yeni sahiplerinin GT’leri heveslerini alıp bir kenara itecek, satacak veya kiralayacak insanlar olmadığından emin olmak için alıcılarının belirli kriterlere uygun olup olmadığını anlamak üzere özel bir online başvuru sistemi geliştirmiş. 

İnternet üzerinden yapılacak başvurular için, sitenin bu ay içerisinde aktif olması bekleniyor. Firma, öncelikle alıcıların otomobili belirli bir süreden önce satmalarını engelleyen maddeleri satış sözleşmesine koyarak otomobilin kısa bir süre sonra 2. el olarak satışta görülmesini engelleyecek. 
Alıcı hakkında kaç Ford otomobile sahip olduğu ve GT’yi hangi sıklıkla kullanacağı hakkında bilgi isteyen üretici, sosyal medya etkisinden de faydalanmak istiyor. 

Ford’un alıcılardan öğrenmek istediği bir diğer şey ise bu alanda etkili olup olmadıkları. Firma bu sayede otomobilin üzerinde ilgiyi sürekli canlı tutmayı hedefliyor. Ford GT’nin daha önceki versiyonuna sahip olanlar ise yeni otomobili almak istediklerinde öncelikli hakka sahip olacak. 

Merakla beklenen Ford GT, 600 beygir gücünde, 3.5L çift turbolu V6 motora sahip. Şase ve gövde karbon fiberden imal süper otomobil manuel şanzıman seçeneğine sahip olmayacak. 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile çıkacak GT’nin ABD satış fiyatının ise 400 bin dolar olacağı tahmin ediliyor.donanımhaber